Otkrila iskustvo

Blanka se okrenula Bogu pa se nagradila hodočašćem u Lourdes!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedna od naših najpoznatijih sportašica Blanka Vlašić, koja se oporavlja od kronične ozljede lijeve pete i Ahilove tetive, okrenula se Bogu.

Sa 30-godišnjom Splićankom, koja je nedavno samu sebe nagradila hodočašćem u Lourdes proćaskali smo na predstavljanju monografije 'Heroine splitskog sporta – ženska strana medalje'.

>> Dirljiva ispovijest Blanke Vlašić: Smatrala sam da jedino ako sam uspješna nešto vrijedim

Nakon sedmodnevnog boravka u klinici za rehabilitaciju i prevenciju od sportskih ozljeda u Irskoj, gdje se o njenom zglobu i tetivi brinuo jedan od najpoznatijih fizioterapeuta, Blanka Vlašić se prije 15-ak dana s osmijehom na licu vratila treninzima.
 

Pogledaj i ovo showbuzz Proslavljena atletičarka Blanka Vlašić otkrila što najviše želi: To je najveći blagoslov!

'Nisam se morala brinut o ničemu, jer jednostavno su mi samo govorili što treba radit i u koliko sati treba biti u klinici i to je bilo to. Ekipa koja tamo radi, svi su obiteljski bili nastrojeni prema meni, prijateljski, prihvatili su me', kaže Blanka.  Odlazak u Irsku bio je presudan korak za njezin oporavak.

'Ništa mi ne može ovaj ni bilo koji drugi dan pokvariti u zadnje vrijeme. To mi je moto svaki dan kad se probudim, stvarno ide sve dobro', dodaje atletičarka.

Splitska atletičarka je 8. studenog ugasila 30 svjećica na rođendanskoj torti, a rođendanska želja je već 3 godine ista, samo zdravlje i povratak skakanju.

'Moj veliki poklon samoj sebi je spoznaja da te 3 godine ipak ne bih mijenjala', objašnjava.

Slavna sportašica doživjela je vjersko preobraćenje, a svoje iskustvo podijelila je na Katehetskoj školi u Splitu. Nedavno je samu sebe nagradila hodočašćem u Lourdes, odakle se, priznaje, vratila puna pozitivnih dojmova.

'Baš mi je drago što sam išla, još uvijek osjećam pozitivne posljedice tog putovanja i preporučam svima, od srca', kaže.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene