Korak bliže pobjedi!

Anatacha Filimone, Plesni studio Korak i plesač Oleg Tatarynov odlaze u finale Supertalenta!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Novi finalisti Supertalenta - 1 In Magazin: Novi finalisti Supertalenta - 2 In Magazin: Novi finalisti Supertalenta - 3 In Magazin: Novi finalisti Supertalenta - 4 In Magazin: Novi finalisti Supertalenta - 5 In Magazin: Novi finalisti Supertalenta - 6 In Magazin: Novi finalisti Supertalenta - 7 In Magazin: Novi finalisti Supertalenta - 8 In Magazin: Novi finalisti Supertalenta - 9 In Magazin: Novi finalisti Supertalenta - 10 +9 Anatacha Filimone Galerija

Korak smo bliže finalu Supertalenta. Sinoć se troje prvih finalista, pridružilo još troje. Anatacha Filimone, Plesni studio Korak i akrobatski plesač Oleg Tatarynov izborili su prolazak do finala.

U finale Supertalenta sinoć su otišli Anatacha Flimone, gospon Oleg Tatarynov i plesni studio Korak.

Pogledaj i ovo Oleg Tatarynov bezobrazno zgodan Maju Šuput je raspametio ubojitim trbušnjacima i plavim okicama, a njegove seksi fotke s Instagrama nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Pjesmom omiljene Whitney Hosuton Anatacha Filimone potpuno je sve osvojila. Martinin zlatni gumb ide u finale!

''Ja bih rekla da uz pjevački, scenski, i karizma moment definitivno imamo osobu za koju mislim da je tu gdje je zasluženo'', rekla je Martina. 

''Nisam očekivala kao ni zlatni gumb od Martine, znači nikako ali jako sam sretna i jako sam zadovoljna svojim nastupom'', rekla je Anatacha Filimone. 

Plesni studio Korak s lakoćom nas je odveo na ulice Pariza i na tom čarobnom mjestu osvojio žiri:

''Svi oni koji pričate kod kuće da ples nije supertalent probajte vi ovo složiti'', rekao je Davor Bilman.

Na plesni nastup s akrobatskim elementima u zraku, ali i kadi, nitko nije ostao ravnodušan. Ukrajinac Oleg Tatarynov stiže u finale!

''Dosta sam ponosna večeras na naše prezime gospodine Tatarynov. Bez razmišljanja najseksepilniji nastup koji sam vidjela'', rekla je Maja. 

''Želio sam ići u finale i dogodilo se. Nikad ne znaš što očekivati, ali ja sam to želio. Čim završimo s ovim razgovorom, zvat ću moju mamu'', rekao je Oleg. 

Za Olega, pripreme za finale počinju već danas:

''Sad imam motivaciju da još više vježbam svaki dan, da impresioniram žiri ponovno i pokažem nešto novo. Neću vam reći sve tajne'', poručio je. 

Još jedna – finalna borba je pred njima! A cilj svima isti – vide se kao pobjednici!

''Iskreno to je daleko od mene, ali ja bi bila jako sretna da pobjedim'', rekla je Anatach. 

''Da, ali uzbuđeni smo za to, i spremni smo raditi, i naravno kao i uvijek uživati u tome'', rekla je Klara Tot iz plesne skupine Korak. 

Iako nije prošla u finale, sedmogodišnja Laura Baćak na pozornici Supertalenta vratila je sve u djetinjstvo, izvedbom pjesme ''Dobro jutro'' iz kultnog filma ''Vlak u snijegu''.

Kristijan Penavić predstavio se s još jednom autorskom uspješnicom:

Atraktivna Brazilka Luana Cayres ponovno je pokazala moć svoje kose. U zrak je podigla i Maju Šuput, a Shasha Cui, Kineskinja s hrvatskom adresom, pokušala je zadiviti žiri svojim glazbeno-scenskim nastupom!

Glazbeni spektakl priredila su i braća Đuranović, a mlada plesačica Nola Rađenović Fijan za nastup u polufinalu inspiraciju je potražila u poznatim likovima iz filmova. 

U borbi za pobjedu slobodno je još samo 6 mjesta. Tko će uspjeti uskočiti u vlak za finale doznat ćemo sljedeće nedjelje!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov - 12 Oleg Tatarynov - 10 Oleg Tatarynov - 9 Oleg Tatarynov - 15 +14 Oleg Tatarynov - 13 Celebrity Mišićavi Ukrajinac zaludio je Hrvatice, neki muževi poduzeli su drastične korake: "Meni čudno što joj je, tri minute ništa ne priča"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) +0 Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Celebrity Violeta iz Boljeg života napravila pomutnju u Turskoj, nije bilo teško primijetiti da je nešto zaboravila obući

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene