Penju se prema vrhu

Plavokose ljepotice svijetu su poznate zbog svojeg obiteljskog zaleđa, no pozornost je ovoga puta ukrao njihov prezgodni brat!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amelia i Eliza Spencer plijenile pozornost na zabavi u Londonu, kamo su se nedavno preselile iz Cape Towna, no pažnju je ovoga puta ukrao njihov polubrat.

Slavne britanske blizanke i nećakinje pokojne princeze Diane, Amelia i Eliza, pokazale su svoje vitke manekenske linije, i to na zabavi povodom izlaska nove kolekcije za njihov omiljeni modni brend Michael Kors.

Pogledaj i ovo Princ Harry Opravdan razlog ili izlika? Princ Harry stiže u London, ali otac ga vjerojatno neće vidjeti, sada se zna i zašto!

29-godišnje sestre za tu su priliku odlučile nositi crne haljine, a svojom su ljepotom i ovog puta sve ostavile bez daha.

Amelia i Eliza, koje su se nedavno preselile iz Cape Towna u London, kćeri su Dianina brata Charlesa Spencera i njegove prve supruge Victorije Aitken, dok je njihov deset godina mlađi brat Samuel sin Victorije i južnoafričkog biznismena Jonathana Aitkena, a upravo on je bio glavna zvijezda ovog puta. 

Djevojke su ranije u intervjuima spominjale kako su nikad prežaljenu princezu poznavale samo kao članicu svoje obitelji.

"Odrasle smo u Južnoafričkoj Republici i nismo bile svjesne što je ona bila u to vrijeme. Shvatile smo čitavu priču tek puno kasnije", govorile su sestre.

Amelia i Eliza su imale tek pet godina kada je princeza Diana poginula u prometnoj nesreći u Parizu. "Otac nam je uvijek govorio koliko je bila dobra kao osoba te puna razumijevanja za sve oko sebe", komentirale su jednom prilikom.

Priznaju kako su pomno proučile njezin modni izričaj, a to je samo jedan od razloga zbog kojeg joj se i danas dive.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +1 Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Celebrity Godinama je htjela biti dječak, a onda se naglo promijenila i sada sve više nalikuje svojoj prekrasnoj mami!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene