Kakva žena!

S bujnog Sevkina dekoltea nemoguće je maknuti pogled, a zbog ovih prizora neke zanima detalj vezan za zanimljivu haljinu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je otputovala na odmor na Maldive, a društvo joj prave sin i prijateljica Sonja Dvornik.

Pjevačica Severina (49) uživa na Maldivima, a na Instagramu s pratiteljima redovito dijeli detalje svojeg odmora.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

"Mriža života jednom se splete, posli nevere, more se stiša. Mriža života di god nas smete, ka sol i vino kad se pomiša", citirala je Severina pjesmu Tomislava Bralića i klape Intrade u opisu fotografije na kojoj pozira u mrežastoj ljetnoj haljini. U samo nekoliko minuta od objave pobrala je brojne komplimente na račun svog izgleda.

"Kakva žena", "Predivna", "Prelijepa si", samo su neki od komplimenata koje je dobila, a ima i onih koje zanima gdje mogu kupiti lijepu haljinu koju nosi, a koja je istaknula njezin bujni dekolte, s kojeg je nemoguće skinuti pogled. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Jednoj od najpopularnijih pjevačica ovih prostora na odmoru društvo prave njezin sin i prijateljica Sonja Dvornik. Ranije na društvenoj mreži podijelila je i fotografije sa sinom kojima je raznježila pratitelje, a pokazala je i luksuzni resort Six Senses Laamu, u kojem su se smjestili. Maldivi su Severini jedna od omiljenih destinacija za odmor, na koju je zadnji put pobjegla početkom ove godine, a tamo je sa sobom vodila i bivšeg supruga Igora Kojića.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Samardžić - 4 Željko Samardžić - 3 Željko Samardžić - 2 +0 Željko Samardžić - 1 inMagazin Velika regionalna zvijezda u Zagrebu poslije 12 godina: Osam godina živio je u Zadru, a evo zašto obavezno ode u Međugorje kad je u Hercegovini!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene