Uplašio se!

Kraljevska obitelj pojavila se na balkonu Buckinghamske palače, svu pozornost ukrao maleni princ Louis, nije bio previše oduševljen!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maleni princ Louis ukrao je svu pozornost na ''Trooping The Color'' ceremoniji, a fotografije nervoznog mališana postale su hit!

U Londonu je službeno krenulo slavlje platinastog jubileja kraljice Elizabete II., a sve je otpočelo ceremonijom ''Trooping The Color'' na kojoj se cijela kraljevska obitelj pojavljuje na balkonu Buckinghamske palače.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Zanemarili su nešto važno Princ Harry i Meghan ponovno u problemima, dobili su jasno upozorenje koje im se neće svidjeti

Iako su Meghan i Harry meta svih pogleda na ovom događanju, pažnju je fotografima ipak ukrao princ Louis, sin vojvode i vojvotkinje od Cambridgea.

Mališan se očito preplašio bučnih aviona koji su prolazili iznad njih pa je ručicama pokrivao uči, a na izrazu lica mu se moglo vidjeti da nije previše oduševljen događanjem.

Na balkonu su uz kraljicu stajali Kate i William s djecom te princ Charles i Camilla, dok su ostali članovi obitelji, među kojima i Meghan i Harry, malo provirili kroz prozor Ureda general-bojnika kako bi malo pogledali vojnu paradu.

Fotografi su uspjeli uhvatiti Meghan, a fotografije možete pogledati OVDJE.

Djeca Kate i Williama, Louis, Charlotte i George, bili su glavna i atrakcija i prije same ceremonije kad su viđeni u vožnji kraljevskom kočijom s Kate i Camilom, vojvotkinjom od Cornwalla.

Sedmogodišnja princeza Charlotte izgledala je jako elegantno u plavoj haljini, s kosom upletenom u pletenicu s odgovarajućom vrpcom, dok je njezin godinu dana stariji brat princ George za tu priliku odjenuo tamno odijelo s odgovarajućom plavom kravatom.

Veliku pažnju privukao je i četverogodišnji princ Louis, koji je zapravo ukrao show odjeven u maleno mornarsko odijelo, a djelovao je kao da ni sam ne vjeruje da gleda tisuće Britanaca koje su se okupile na proslavi i koje su ih srdačno pozdravljale.

Prema pisanju britanskih medija, mladi prinčevi i princeza danas su se prvi put susreli sa svojim rođacima Lilibet, koja uskoro slavi prvi rođendan, i trogodišnjim Archiejem, a koji su iz Kalifornije u London stigli zajedno sa svojim roditeljima, princem Harryjem i Meghan Markle.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Lach - 1 Stjepan Lach - 2 Stjepan Lach - 3 Stjepan Lach - 4 +4 Stjepan Lach - 5 Clubzone Mlada glazbena zvijezda Stjepan Lach po prvi puta na Splitskom festivalu, poslušajte pjesmu kojom će se predstaviti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene