Ljubav koja traje

Goran Bregović u braku je skoro 30 godina, ali sa suprugom se rijetko pojavljuje u javnosti, evo kako izgleda Dženana!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goran Bregović sa suprugom Dženanom rijetko se pojavljuje u javnosti, a njihova ljubav traje već tri desetljeća!

Jedan od najpoznatijih glazbenika regije i član glazbene grupe ''Bijelo dugme'' Goran Bregović rijetko pokazuje svoju obitelj u javnosti, a supruga s kojom je u braku već 30 godina ne voli svjetla reflektora pa ju ne možemo vidjeti ni na svečanim događanjima.

Pogledaj i ovo Goran Bregović zbog njega odustala od karijere Malo tko zna kako izgleda supruga Gorana Bregovića, bila je jedna od najljepših manekenki bivše Jugoslavije, a poslije udaje se povukla iz javnosti!

Dženana Sudžuka za Bregovića se udala 1993. godine, a vjenčanje se održalo u najromantičnijem gradu na svijetu – Parizu.

Iako su već tri desetljeća skupa i Bregović slovi sa jednu od najveći zvijezda ovih prostora, Dženana je uvijek bila sklonija voditi privatan život i brinuti se za obitelj.
Par skupa ima tri kćerke Emu, Lulu i Unu.

Iako su je nekad svrstavali među najljepše žene u susjednoj Bosni i Hercegovini, za Blic portal Dženana je skromno odgovorila: ''Ma kakva ljepotica, ja sam starica. Ali možete me pitat kako se osjećam kao majka čija je kćerka umjetnica!'' osvrnuvši se na tada dobivenu diplomu najstarije kćeri Eme.

O braku s Dženanom je, kak navodi Blic, progovorio i sam Bregović.

''Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i obitelj tome služe'', rekao je.

Bregović ima i izvanbračnu kćer sa sarajevskom plesačicom Jasenkom. Tadašnji par dijete nije planirao, ali je glazbenik dijete prihvatio, a odrasla Željka danas živi u Austriji s mužem i dvoje djece.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene