Sve su prekrasne

Zbrajaju se bodovi: 'Biti će teško donijeti konačnu odluku!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uzavrelo je na crikveničkoj rivijeri, strasti su se uzburkale, a napetost je na vrhuncu jer večeras se zbrajaju svi bodovi i pet djevojaka ne nastavlja svoj put prema prestižnoj tituli Miss Hrvatske.

Obuke s mentorima privode se kraju, a tablica s bodovima polako se ispunjava. Natjecateljice su marljivo radile s Tihanom Harapin Zalepugin koja se trudila svaku ponaosob podučiti držanju tijela i pravilnom hodanju po pisti.

Pogledaj i ovo showbuzz Miss Hrvatske Maja: 'Nova Miss Hrvatske je iskrena, šarmantna i pametna'

„Sve su prekrasne, neke od njih imaju iskustvo u modelingu, a one koje ga nisu imale doista su se potrudile da pažljivo slušaju i upiju sve moje savjete pa su u iznimno kratkom vremenskom periodu mnogo napredovale. Vjerujte, biti će teško donijeti konačnu odluku!“ – kaže poznata modna agentica.

Još uvijek aktualna Miss Hrvatske Antonija Gogić družila se s djevojkama na izletu turističkim brodom Sfera i pomno promatrala natjecateljice.

Još samo danas možete dati glas – tko će postati nova Miss Hrvatske?

„Jedna od njih moja je nasljednica, a djevojke su prelijepe i to bi mogla biti svaka od njih. Na svu sreću, sutra sam u ulozi voditeljice i neću morati odlučivati o pobjednici, a članovima žirija poručujem da dobro otvore oči i budu pravedni.“ – kaže Antonija.

Večeras je u hotelu Omorika humanitarna večer koja za cilj ima prikupljanje sredstava za Caritasovu „Kuću ljubavi“. Za sutrašnji spektakl interes je ogroman, a oni koji ne budu imali sreće pronaći svoje mjesto na terasi hotela Omorika mogu pratiti prijenos uživo na portalu Dnevnik.hr.

Sve detalje o izboru za Miss Hrvatske možete pratiti na internetskim stranicama www.miss.hr.

Rezultate ankete pogledajte OVDJE.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene