Poznato lice

Karizmatična britanska DJ-ica stiže u Zagreb i to s jednim od najjačih svjetskih glazbenih brendova

Sam Divine - 2 Sam Divine - 2 Defected/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Divine - 2 +0 Sam Divine - 1 Galerija

Dolazak jednog od najjačih svjetskih glazbenih brendova Defected u Zagreb izazvao je veliko zanimanje kako hrvatske, tako i glazbene javnosti u zemljama regije. Popularna britanska DJ-ica Sam Divine novo je ime na line up-u zagrebačkog eventa koji će se po prvi puta održati u petak, 5. svibnja u Marquee @ The Garden Brewery.

Sam Divine poznato je lice svjetskih klubova i festivala, a njena suradnja s brendom Defected započela je 2009. godine. Interes za glazbu razvila je radeći u prodavaonici ploča u kojima je svakodnevno provodila sate nakon završetka radnog vremena.

Pogledaj i ovo showbuzz Požurite Osvojite ulaznice za nastup DJ zvijezde Sam Divine u klubu Groove!

Na putovanjima je obišla cijelu Europu, kao i Brazil, Čile, Japan i Dominikansku Republiku, godinama je rezident na Ibizi, a nastupala je na Festivalima kao što su We Are FSTVL (UK), Pacha festival (Nizozemska) i drugi. Bez sumnje jedna od najpopularnijih i najstrastvenijih DJ-ica današnjice, njezini setovi prožeti deep, vocal i Balearic soundom u klubu Ushuaia na Ibizi postali su viralni.

Uz uspješnu DJ karijeru, Sam je ambasadorica brojnih kampanja u istraživanju raka dojke te osvještavanju ove bolesti kod žena diljem svijeta.

Uz Sam Divine, na Defected Zagreb koji organiziraju The Garden Family i Dobar House, nastupe su ranije potvrdili DJ-i Darius Syrossian te Prunk, a tu su i domaće snage Elena Mikac i Tom Bug.

Defected Records je nezavisna britanska izdavačka kuća specijalizirana za house glazbu. Pod njihovom su etiketom izdani brojni kompilacijski albumi, imaju poznatu radijsku emisiju, a diljem svijeta organiziraju nezaboravne glazbene događaje. U njihovom su portofoliu brojni izvođači nagrađeni Grammyem, a njihov rad prati više od osam milijuna obožavatelja iz cijelog svijeta.

Prvi zagrebački događaj velika je reklama kako za sam Grad, tako i za Hrvatsku kao omiljenu glazbenu destinaciju.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranko Ključanin - 1 Jadranko Ključanin - 2 Jadranko Ključanin - 3 Jadranko Ključanin - 11 +11 Jadranko Ključanin Nekad i sad Sjećate se zadarskog modnog mačka? Snimljen je nakon dugo vremena, a i danas plijeni pažnju svojom osebujnom pojavom!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sophia Thomalla Sophia Thomalla - 2 Sophia Thomalla - 3 Sophia Thomalla +11 Sophia Thomalla i Alexander Zverev Celebrity Čarima lijepe brinete nisu odoljele ni poznate face, a osam godina mladi sportaš kojeg ljubi ne može je dovoljno nahvaliti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene