traži se ulaznica više

Svečana 200. izvedba 'Spektakluka' u Kerempuhu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Predstava je premijerno izvedena 26. veljače 2011. od kada ju je u matičnoj kući i na brojnim gostovanjima vidjelo više od 100.000 gledatelja.

U četvrtak, 12. ožujka 2015. u 20 sati, održat će se svečana 200. izvedbe jednog od najvećih hitova Satiričkog kazališta Kerempuh, predstave 'Spektakluk' R. Bitorajca/T. Filipovića/Z. Lazića za koju se još uvijek prilikom svake izvedbe traži ulaznica više.

Pogledaj i ovo Miroslav Ćiro Blažević vječni šarmer Gotovo godinu dana bez legendarnog Ćire Blaževića: ''Čovjek je živ dok se priča o njemu, a o Ćiri će se pričati''

Njeno drugo lice: Branka Cvitković progovorila o ulogama koje su joj obilježile život

Na Danima satire 2011. Spektakluk je nagrađen Zlatnim smijehom za najbolju kabaretsku predstavu, a na Gumbekovim danima 2012. proglašen je najboljom predstavom. Iste godine je na 19. festivalu glumca u Županji René Bitorajcu i Tariku Filipoviću dodijeljena je Nagrada Fabijan Šovagović za najboljeg glumca. Na 6. Gumbekovim danima Tarik Filipović je dobio Nagradu za oživljavanje cabareta.

Spektakluk su režirali te u njemu nastupaju Rene Bitorajac i Tarik Filipović, scenograf je Aljoša Paro, kostimografkinja Vedrana Rapić, autor videa je Tomislav Rukavina, a glazbu potpisuju Damir Preradović i Davor Vurdelja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene