Bundekfest 2014

'Spektakluk' oduševio posjetitelje na Bundeku - Osvoji karte za koncerte!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mala pozornica sinoć je bila centralno mjesto zagrebačkog festivala. Posebno izdanje hit predstave Spektakluk, koja se samo za posjetitelje Bundekfesta preselila iz kazališta Kerempuh, nasmijala je do suza stotine oduševljenih gledatelja.

Vrhunska glazbena poslastica stiže na Bundekfest! Sve ljubitelje hrvatskog tradicionalnog zvuka u srijedu 01. listopada od 21 sat očekuje koncert pod nazivom Tambure i Mandoline, a najljepše klapske i tamburaške pjesme izvest će klape Maslina i klape Šufit, te Najbolji hrvatski tamburaši i Slavonia Band.

Pogledaj i ovo showbuzz Zadnji dan Večeras zatvaranje Bundekfesta uz Mjuzikl Jalta, Jalta

Massimo i klapa Cambi ispratili prvi vikend Bundekfesta!

Bundekfest 2014. je od danas središte još jedne europske prijestolnice. Grad Ljubljana u narednim će danima predstaviti bogatu kulturu, a za sve posjetitelje sprema odličan glazbeni i gastro program. Kako je sinoć bilo na Bundekfestu 2014. uz kazališni hit Spektakluk možete pogledati u kratkom filmu.

Grad Zagreb odlučio je ovaj spektakl pokloniti svim posjetiteljima pa će tako koncertna arena u srijedu 01. listopada biti otvorena i besplatna za sve poklonike dobre hrvatske glazbe. “Iako smo Slavonci, veliki smo ljubitelji klapa i klapske pjesme, a posebno ovog novijeg i aranžmanski modernijeg izričaja u posljednje vrijeme. Jednako tako smo sretni i zbog toga što tambura i tamburaši odlično prolaze i u Dalmaciji pa se često naša druženja s klapama pretvore u prave fešte i veselice. Nadamo se da će tako biti i na Bundeku.“ – izjavio je Ivica Sente iz grupe Slavonia band.

Bundekfest ima karte za koncerte za čitatelje Dnevnik.hr-a! Imamo 3x2 karte za četvrtak (PSIHOMODO I LET3), petak (DINO MERLIN) i subotu (LA FIESTA). Pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr zašto i koji dan želite na koncert i možda ćete baš vi uživati UŽIVO na Bundeku. Požurite!
 

Bundekfest 2014. je od danas središte još jedne europske prijestolnice. Grad Ljubljana u narednim će danima predstaviti bogatu kulturu, a za sve posjetitelje sprema odličan glazbeni i gastro program. Na Bundekfest dolaze tri najbolja ljubljanska restorana; restorani JB, Maxim i Strelec sa poznatim kuharskim majstorima Janezom Bratovžem, Andrejom Kuharom i Igorom Jagodićem. Svaki restoran pripremit će svoj menu ali naglasak je svakako na tipična ljubljanska jela koja su strategija kulinarska sakupljena u knjizi Okusi Slovenije.

Posebano atraktivan bit će live cooking show svaki dan u 18:00 sati u šatoru grada Ljubljana, a goste Ljubljane zabavljat će Orkester harmonikarjev Pustotnik. Sve informacije i obavijesti o ovogodišnjem izdanju Bundekfesta mogu se pronaći na službenoj web stranici www.bundekfest.hr te službenoj Facebook stranici festivala.

Ulaznice za koncerte grupa Psihomodo pop i Let3 te glazbeno – scenske atrakcije La Fiesta po cijeni od 20 kn, te koncert Dine Merlina po cijeni od 40 kn mogu se kupiti na internetskoj stranici www.ulaznice.hr//r/bundekfest ili na blagajnama Bundekfesta na dan koncerta. VIP stolove za večernje koncerte možete rezervirati na telefonskom broju 091 502 5634. Partneri festivala Grad Zagreb, TZGZ, Zagrebački holding, Ožujsko pivo i Pepsi ove godine omogućuju nezaboravan doživljaj svim posjetiteljima Bundekfesta 2014!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene