29. listopada

Veliki povratak: Soul kraljica Macy Gray u Tvornici kulture

Macy Gray Macy Gray Foto: AFP

Soul kraljica Macy Gray u sklopu velike turneje dolazi s bendom u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu, 29. listopada, objavio je organizator koncerta agencija LAA.

Serija koncerata dolazi uz novi album „The Reset“, osim kojeg će Macy u Zagrebu izvesti sve svoje najveće hitove poput „I Try“, „Sweet Baby“, „When I See You“ i mnoge druge.

Jedna od najpoznatijih R&B/soul pjevačica prepoznatljivog promuklog vokala, Macy Gray je izgradila svoju viziju, stvarajući glazbu koja preskače barijere žanrova od eksperimentalnog soula do alternativnog rocka, od retro diska do hip hopa.

Njen umjetnički integritet i inovativnost pridobio joj je fanove diljem svijeta, uključujući i glazbenike poput Johna Frusciantea, Erykah Baku, Gang Starra, Mos Defa i Pharaoah Monche.

Dobitnica Grammyja i brojnih nagrada kroz karijeru je imala uspone i padove, a novi album “The Reset” donosi njen veliki povratak.

Osvježena s novom energijom i uz odličan novi bend The California Jet Club, kojeg čine vrhunski glazbenici, Macy će u Zagrebu predstaviti novi album, ali i cijeli katalog njenih singlova iz bogate karijere.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene