imamo dobitnice

Novi tamburaški album uvijek originalne Alke Vuice!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedinstvena, originalna i na svoj način posebna Alka Vuica predstavlja novi album pod nazivom 'Alkina kafana' u izdanju diskografske kuće Hit Records.

Suradnja sa novom diskografskom kućom rezultirala je sa puno noviteta, a Alka Vuica je itekako sretna što svojoj brojnoj publici može predstaviti novi album. Na albumu se nalazi deset pjesama među kojima su veliki Alkini hitovi ˝Otkad te nema˝, ˝Laži me˝, ˝Nek' ti jutro miriše na mene˝, a sve one su u tamburaškim verzijama.

Pogledaj i ovo Alka Vuica - 3 Zvijezda među okupljenima Alka Vuica u Jastrebarskom pobrala svu pozornost na predstavljanju SDP-ove liste, jedan kolega nije propustio zabilježiti druženje s pjevačicom!

Hit Records za čitatelje Dnevnik.hr-a ima 3 primjerka novog albuma Alke Vuice. Pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr zašto želite album, a najbolji će biti i nagrađeni! 

A imamo i dobitnice: 


Martina Bošnjak
Lana Martinković
Dunja Turkalj

Alka Vuica PREMIJERA spota za 'Alkunu kafanu'! Pogledajte!

'Nakon dugo vremena ponovno surađujem sa prijateljem i velikim autorom Miroslavom Rusom. Zajedno smo radili na aktualnom singlu koji nosi isti naziv kao album, ˝Alkina kafana˝, to je prva moja i Rusova suradnja u smislu da ja pjevam.

Radujem se što moja brojna publika napokon u cjelosti može čuti kako zvuči album i što svi možemo uživati u pjesmama sa tamburaškim prizvukom! Moja velika želja je bila da ovaj album nosi tamburašku notu, i to se ostvarilo!', rekla je Alka o novom albumu ˝Alkina kafana˝ koja je zažvjela je i na malim ekranima.

Novi album Alke Vuice ˝Alkina kafana˝ potražite u CD shopu iHit, Green Gold Centar, Radnička cesta 52, prodavaonicama dm-a i svim boljim prodavaonicama nosača zvuka, ali i na iTunesima

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene