Nešto novo!

Suradnja dua Neon Wife nakon turneje s Morcheebom urodila novim zvukom, djevojke su sve same napisale, snimile i producirale!

Neon Wife Neon Wife Benjamin Strike/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Neon Wife Galerija

Neon Wife najavljuju novo izdanje, tri godine nakon što su objavile EP "My, Oh My". Singl "Isabell" prva je pjesma njihova novog materijala na kojem rade posljednje dvije godine, a uz singl su objavile i prateći spot.

Irena Žilić i Lucija Potočnik pjesmu su same napisale, snimile i producirale, na miksu i masteru radio je britanski producent Kristofer Harris, poznat po suradnjama s Belle and Sebastian, Ghostpoetom i Bear's Denom, s kojim je Irena već radila na svom EP-u "Small Hours".

Pogledaj i ovo Irena Žilić selfie iz sobe Hvaljena domaća kantautorica o planovima nakon izolacije: "Koncertno ću nadoknaditi protekle mjesece"

Koncept za spot također su napravile same, no uvelike im je pomoglo oštro oko redatelja Benjamina Strikea, koji potpisuje produkciju spota i koji je njihovu priču vizualno razvio.

"Htjele smo da Isabell utjelovi netko tko može ekspresivno izraziti njezin karakter, što nas je dovelo do glumice Sare Stanić. Saru smo gledale u njezinoj predstavi "Vitača", u kojoj glumi bez jedne izrečene riječi, sve je u ekspresiji licem i tijelom", ističu Neon Wife.

Prvi EP Neon Wifea "My, Oh My" svjetlo dana ugledao je 2019. godine, a na njemu je pet pjesama. Sam projekt nastao je iz kreativne kompatibilnosti i velike želje da stvaraju glazbu koja im je objema bliska, ali je ranije nisu imale priliku raditi. Sjajni duo zajedno svira i u bendu Irene Žilić, a njihova je suradnja nakon brojnih koncerata i turneje po Velikoj Britaniji i Italiji s grupom Morcheeba urodila novim zvukom.

Singl "Isabell" u izdanju Mudrog Brka poslušajte na svim streaming-servisima.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Francois-Henri Pinault Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek +8 Salma Hayek - 6 Celebrity Spektakularni dekolte Salme Hayek ukrao je show na gala događaju, ni suprug joj se nije mogao nadiviti!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Reakcija Davora Bilmana na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Reakcija Maje Šuput na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week +23 Strahinja Janjić & the Bad Week - 2 Celebrity Bilman je jednom rečenicom uspio Franu momentalno izbaciti iz takta: "Jesi ti to stvarno izgovorio?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene