Večer za pamćenje!

Marko Tolja pred punom dvoranom Lisinski obilježio je 15 godina glazbene karijere!

Marko Tolja - 6 Marko Tolja - 6 Hrvoje Banić 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Tolja - 1 Marko Tolja - 2 Marko Tolja - 3 Marko Tolja - 4 Marko Tolja - 5 Marko Tolja - 7 Marko Tolja - 8 Marko Tolja - 9 Marko Tolja - 2 In Magazin: Marko Tolja - 7 +20 In Magazin: Marko Tolja - 8 Galerija

"Veliko hvala mojoj publici koja mi iz godine u godinu pruža bezrezervnu podršku i dopušta mi da živim svoj san", rekao je Marko Tolja.

Unaprijed rasprodani koncert Marka Tolje bio je savršen razlog i svojevrsna nagrada za proslavu 15 godina karijere.

Čarolija koncerta bila je podijeljena u tri čina, a Marko je svoju publiku najprije proveo kroz presjek svoje diskografije te otpjevao neke stare hitove poput ''Stare dobre stvari'', ''Ljubav u boji'', ''Déjà Vu'' , ''Sama si i ti'' - pjesmu koja je zaslužna za osvajanje njegova prvog Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu.

Pogledaj i ovo Marko Tolja - 2 Jedna stvar ostala je ista Omiljeni domaći pjevač prije 15 godina izgledao je poput tinejdžera, a danas je ponosni otac dvojice sinova

Uslijedile su pjesme novijeg datuma poput ''Za sreću drugo ime'', ''Zaplesale su sjene'', ''Ova ljubav'', ''Ljubavi promijenit ćemo ime''.

U drugom činu Marko je sam uz klavir na vrlo intiman način izveo tri nove pjesme koje će se uskoro naći na njegovu studijskom albumu Pianissimo. Kraj večeri izgledao je poput putovanja u doba Hollywooda, točnije u jazz-bar u kojem je atmosfera bila neopisiva.

Na ovaj način Marko je još jednom dokazao zašto je baš on jedan od najboljih vokalista na estradi i da se podjednako dobro snalazi u popu, jazzu i swingu.

Na pozornici mu se pridružila kolegica i prijateljica Mia Dimšić, s kojom je izveo njihov Porinom nagrađeni duet "Sva blaga ovog svijeta".

"Koliko god da je utakmica u nogama, Lisinski će uvijek biti Lisinski. Iako je prošlo već osam godina od mog prvog Lisinskog, trema je svejedno bila ista kao tada. Trebat će mi sigurno nekoliko dana da mi se slegnu svi dojmovi. A puno ih je! Veliko hvala mojoj publici koja mi iz godine u godinu pruža bezrezervnu podršku i dopušta mi da živim svoj san. Trudit ću se i dalje da u svakom svom nastupu i pjesmi pružam svoj maksimum i tako zajedno stvaramo emocije i ovakve uspomene", dodao je Marko.

Brojna poznata lica, poput Viktorije Rađe, Ivana Huljića, Predraga Martinjaka, Dalibora Petka, nisu propustila koncert za pamćenje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene