Još stotinjak karata za Rundeka! Požurite u kino Europa!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zagrebački koncert Rundek Cargo Trija koji će se održati u subotu, 13. travnja, mnogima je donio priliku da se kreativno izraze.

Krajem prošlog tjedna završila je akcija u kojoj su obožavatelji slali svoje prijedloge za plakat, a Rundek je odabrao rješenje koje mu se najviše svidjelo, u duhu albuma 'Plavi avion'. I dok su kreativci marljivo slali prijedloge plakata, ulaznice za koncert prodavale su se velikom brzinom pa je u prodaji ostalo još samo stotinjak ulaznica, javljaju organizatori.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Večer za kino Janko Popović Volarić ponovno izveo sina u provod i oduševio ženski dio publike

Požurite stoga na vrijeme zauzeti svoje mjesto jer će Kino Europa ove subote ponuditi zaista nesvakidašnji glazbeni doživljaj.

>> Libar ostavio srce na pozornici - raspametili Zagrepčane!

Nakon nekoliko koncerata u inozemstvu ( Beč, Oslo, Malmo, Goteborg ), Rundek Cargo trio dolazi u Hrvatsku kako bi održao proljetni koncert u posebnom ambijentu najstarijeg zagrebačkog kina. Nakon velikih i manjih, klupskih i festivalskih nastupa, i dalje su u potrazi za zanimljivim prostorima koji uz njihove cjelovečernje koncerte čine atmosferu još posebnijom.

Uskoro će u predvorju Kina osvanuti i pobjedničko rješenje plakata autorice Katarine Hudi, koje je izabrano među četrdesetak pristiglih radova iz cijele regije! Katarina će tako biti jedna od samo petstotinjak ljudi koji će naći svoje mjesto u dvorani ove subote, ukoliko su na vrijeme kupili ulaznicu.

Ulaznica putem Eventima više nema ali još uvijek ima oko stotinjak ulaznica na blagajni kina Europa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene