Prekinuti raj

Adastra ima novu rock pjesmu, a u njoj će se pronaći svi koji su prekinuli dugu i burnu vezu: "Neka osobna iskustva su me inspirirala"

Adastra - 5 Adastra - 5 PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Adastra - 5 Adastra - 4 Adastra - 3 Adastra - 2 +0 Adastra - 1 Galerija

Grupa Adastra predstavlja novu pjesmu "Prekinuti raj" i pripadajući spot snimljen u Dvorcu Sveti Križ Začretje.

Grupa Adastra snimila je novu pjesmu i spot pod nazivom "Prekinuti Raj". Radi se o rock pjesmi koja opisuje borbu s osjećajima prvih dana i mjeseci nakon prekida duge i burne veze.

Pogledaj i ovo Adastra - 1 večer dobre zabave Dugoiščekivani peti album Adastre zauzima pozornicu zagrebačkog kluba Sax

U pjesmi se pojavljuje motiv dvaju leptira koji simboliziraju krhkost osjećaja i njihovo fatalno putovanje prema suncu. Spot za pjesmu su režirali poznati hrvatski fotograf Šime Eškinja i Jeronim Marić, pjevač i autor grupe Adastra.

"Ovo je već četvrti spot koji Šime i ja zajedno radimo i sjajno se nadopunjujemo. Kada smo Šime i ja pristupili kreiranju spota, Šime se bazirao oko vizualnih detalja i simbolike pomoću platna, poveza preko očiju i odabirom i pokretima modela, dok sam ja više pridonio s odabirom lokacije, postavljanjem rasvjete, montažom i vizualnim efektima. Bio sam oduševljen sa Šiminim odabirom modela jer je Kristina vizualno vrlo zanimljiva i mistična, posebno joj moram dati zasluge za izdržljivost na setu jer smo snimali u vrlo hladnim uvjetima, a temperatura nije prelazila iznad tri stupnja celziusa", izjavio je Jeronim.

Spot je sniman u Dvorcu Sveti Križ Začretje, model u spotu je Kristina Džigurski, a na realizaciji spota su još sudjelovale modna dizajnerica Saša Maksimilijan i filmska šminkerica Ela Milković.

"Glazba je nastala prije nekoliko godina, no stihovi su stizali postupno kroz proteklih godinu dana. Storytelling moje prijateljice Lorene Zvonimire Kolak i neka osobna iskustva su me inspirirala da oblikujem stihove pjesme Prekinuti Raj. Intenzivno radimo na našem petom albumu i jedva čekamo nastupe, a uskoro krećemo s planiranjem naše turneje po Hrvatskoj te nam je plan objavljivati spot svakih tri do četiri mjeseca", najavio je Jeronim.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene