2. srpnja

Culture Club Revelin: U Dubrovnik stiže Mark Knight!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U Culture clubu Revelin u četvrtak, 2. srpnja nastavlja se rezidencijski program jedne od vodećih svjetskih izdavačkih kuća, Toolroom records.

Ovog puta publika će vidjeti I domaćina projekta “Toolroom live residency, Summer 2015. edition”, Marka Knighta i njegove goste. Mark, inače miljenik dubrovačke publike, upravo je ovih dana objavio novi single “Second story”, a u Dubrovnik stiže nakon nastupa u Seoulu i Londonu.

Pogledaj i ovo showbuzz Culture club Revelin Culture club Revelin na najbolji način završio je ljetnu sezonu, ali sa svojom brojnom publikom nastavlja fantastično putovanje

Osim njega, na stageu dubrovačkog Revelina pojavit će se i britanski DJ Doorly, te domaće snage Dance Electric Philipe i Phiberoptic.

Inače projekt Toolroom live residency ugostili su svi važniji festivali i klubovi, kao što su “BPM”, “We Are Fstvl2014”, “Boom Ibiza”, “Connected”,” Space Ibiza”, “O2”, “Ministry Of Sound”, “Marquee New York”,” Fire Club”, “Button Factory”, “Colours” i mnogi drugi. Ove godine rezidencije ima samo na Ibizi i u Miamiju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene