Uz Cigane

Ovako to izgleda u Alkinoj kafani!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je kratko vrijeme u radijskom eteru 'Alkina kafana', novi singl Alke Vuice već bilježi uspjehe, što kod brojne publike, što na službenoj top listi HR TOP 40 gdje se udomaćila na 14. mjestu!

Alka Vuica itekako je zadovoljna kako se razvija situacija oko novog singla, na kojemu je radila sa dugogodišnjim prijateljem Miroslavom Rusom, koji je napravio glazbu i aranžman sa Zvonimirom Domazetom. Nakon što je publici predstavila svoj novi singl, nije dugo čekala, te je okupila svoju radnu ekipu i bacila se na snimanje video spota.

Pogledaj i ovo Alka Vuica "Svi moraju biti sređeni" Alka Vuica objavila je svoj novi predizborni plakat, pogađate li tko joj ga je uredio? "Preoduševljena sam!"

Samu radnju u spotu osmislila je sama Alka, a sve se snimalo u suradnji i pod budnim okom njezinog suradnika Ivana Đakovićau prelijepom ambijentu Sofre. Da atmosfera bude što bolja, na set je stigao i ciganski bend Bahtali rota, koji su svojom pojavom dočarali potpunu priču oko 'Alkine kafane'.

Alka Vuica udala se u tajnosti!

Donosimo Vam ekskluzivne fotografije sa snimanja spota by Šime Eškinja, koji je sa velikim zadovoljstvom prihvatio poziv Alke Vuice da zajedno surađuju na novom video spotu. 'Na samom snimanju spota bilo je ludo i nezaboravno. Cijela ekipa koju sam okupila na setu, bila je zaslužna za odličnu atmosferu koja je vladala na snimanju, a svatko je pridonio da 'Alkina kafana' uskoro zaživi i na malim ekranima, čemu se ja jako radujem. Kao i moja publika jedva čekam vidjeti kako izgleda kada 'Alkina kafana' u potpunosti otvori svoja vrata', rekla je Alka o snimanju video spota koji će uskoro biti i objavljen!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene