"Znam kako će biti!"

Aleksandra Prijović u samo 24 sata prodala tri tisuće ulaznica za koncert u Areni Zagreb, to još nikome nije uspjelo!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Extra FM/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Aleksandra Prijović Galerija

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda današnjice - Aleksandra Prijović 1.12.2023. godine stiže u Arenu Zagreb gdje će održati Extra koncert godine, u organizaciji Extra FM-a. U samo 24 sata od najave kocerta prodano je više od 3 tisuće ulaznica, što nikome njezinih godina do sada nije uspjelo. Prijović je tako opravdala status najtraženije mlade zvijezde u regiji i postala rekorderka u prodaji karata u Areni. Da dvadesetsedmogodišnjakinja ima svoju vjernu publiku potvrđuje i činjenica da se za njezine koncerte uvijek traži karta više.

Ekskluzivno na frekvencijama Extra FM- a, Aleksandra Prijović najavila je veliku regionalnu turneju Od istoka do zapada i obradovala fanove otkrivši datum koncerta u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Aleksandra Prijović - 3 bilo je tu i suza! Zadnja gošća kod Prije u Rijeci izazvala pravu ludnicu: ''Ja sam imala 18 kad je izašla ova tvoja pjesma...''

"Možemo najaviti da je 1.12. zagrebačka Arena. Trudna sam bila na Extra koncertu godine kada je pjevao Saša Matić, mene su tako dočekali ovdje kada me Sale najavio da sam skoro pala u nesvijest kada sam izašla! Imam tu snimku negdje u telefonu", ranije je izjavila Prijović za Extra FM.

U samo 24 sata od najave kocerta prodano je više od 3 tisuće ulaznica, što do sada nikome njezinih godina nije uspjelo. Aleksandra Prijović definitivno je opravdala status najtraženije mlade zvijezde u regiji i postala rekorderka u prodaji karata u Areni. Dvadesetsedmogodišnja Priović svojoj vjernoj publici u zagrebačkoj Areni obećala je noć za pamćenje.

"Znam kako će biti! Znam koliko me ljudi ovdje vole, znam koliko poruka podrške dobivam, jako se radujem. Ja nisam od onih koji najavljuju spektakl, ali mogu samo reći da ću dati sve od sebe i da ću se potruditi da svi uživaju i da to bude noć za pamćenje", najavila je.

U razgovoru s voditeljicom Dorinom Duplančić Aleksandra se pohvalila da kraju privodi novi album koji će se zasigurno naći na repertoaru u Areni. Na njemu će biti 8 novih pjesama, od kojih je pola napisao suprug Filip Živojinović, a spotovi se snimaju čak u Portugalu, otkrila je Aleksandra slušateljima Extra FM-a.

Osim u Zagrebu, dio velike turneje su Sarajevo i Beograd u kojem je u samo tjedan dana od objave koncerta prodano više od 14 tisuća karata, što ne čudi jer se za njezine koncerte uvijek traži karta više

Svjetska produkcija koja prati Aleksandru Prijović dodatno će upotpuniti doživljaj u zagrebačkoj Areni, a svoje mjesto za najbolji koncert u regiji osigurajte na vrijeme.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene