druga osoba

Prije nekoliko godina šokirala je regiju svojom pojavom, a iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda otkako je smanjila grudi i promijenila boju kose!

Tijana Đuričić Tijana Đuričić Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tijana Đuričić - 16 Tijana Đuričić - 8 Tijana Đuričić - 18 Tijana Đuričić - 25 Tijana Đuričić - 24 Tijana Đuričić - 19 Tijana Đuričić - 22 Tijana Đuričić - 23 Tijana Đuričić - 26 Tijana Đuričić - 27 +17 Tijana Đuričić - 28 Galerija

Tijana Đuričić danas izgleda u potpunosti drugačije - smanjila je grudi, ali i usne te promijenila boju kose.

Tijana Đuričić svoju popularnost stekla je u nekadašnjem popularnom showu "Farma" nakon kojeg su je prozvali "kraljicom silikona".

Prije nekoliko godina Tijana je svojim izgledom šokirala javnost. Naime, napravila je bezbroj plastičnih operacija koje su je doslovno unakazile.

Imala je prenapumpane usne, a silikoni u grudima bili su pretjerani. Također, u oči je stavila svijetloplave leće, a njezin preplanuli ten još je dodatno sve činio potpuno neprirodnim.

Sada nakon što se u potpunosti povukla iz javnog života, odlučila je promijeniti svoj izgled, a svime se pohvalila i na svom Facebook profilu.

Smanjila je silikone, ali i otopila višak hijalurona u usnama, također iz crne prešla je u bakrenu nijansu.

Njezini pratitelji masovno komentiraju kako je sada puno ljepša i prirodnija u usporedbi na dane kada je bila na usponu slave. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Djuricic (@tijana_djuricic_)

Na Instagramu je prati preko 6 i pol tisuća pratitelja, a ona redovno obajvljuje izazovne fotografije u kojima ističe svoje zavodljive i bujne atribute.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 5 +27 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 1 +25 Franka Batelić - 2 Celebrity Franku Batelić nije baš bilo lako prepoznati u zadnjem izlasku, no pažnju s njezina lica skrenule su hlače sa seksi prorezima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene