"Sve za dobar kadar"

Pogledajte kako se naš sportski novinar snašao tijekom javljanja s terena, najbolji dio nije prikazan na televiziji!

Stipe Antonijević Stipe Antonijević Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Stipe Antonijević Stipe Antonijević Stipe Antonijević Stipe Antonijević - 4 Stipe Antonijević - 2 Stipe Antonijević i Niko Đolonga Stipe Antonijević Vlado Boban i Stipe Antonijević Stipe Antonijević, novinar Nove TV Stipe Antonijević - 2 +14 Stipe Antonijević Galerija

Stipe Antonijević prilikom javljanja za Dnevnik Nove TV iz Rotterdama zbog potrebe za dobrim kadrom morao je improvizirati.

Dio sportske redakcije Nove TV otputovao je u Nizozemsku, gdje će uživo pratiti utakmice Lige nacija.

Kako bi ulovio najbolji mogući kadar, novinar Stipe Antonijević prilikom javljanja uživo za Dnevnik Nove TV iz Rotterdama zbog potrebe za dobrim kadrom morao je improvizirati i popeti se na kolica.

"Snađi se, druže", stoji u opisu fotografija koje su objavljene na službenom profilu sportske redakcije Nove TV na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sport Nove TV (@sport_novatv)

"Sve za dobar kadar", "Jesu li zakočena?", neki su od komentara ispod urnebesnog prizora, koji nije prikazan na televiziji.

"Treba se znati snaći, a kada imaš uz sebe top snimatelja kao što je Dejan Tatomir onda ne trebaš ni to, jer on i na najvišoj točki Rotterdama izmisli nekakva kolica da bi kadar u liveu bio za muzej. A to što ovako sa strane izgledam ko' paleta na putu za skladište i što me vjetar skoro dvaput odnio u nepovrat - manje je bitno. Sve za dobar kadar!" objasnio nam je Stipe.

Prijenos završnice Lige nacija pratite na Novoj TV i portalu gol.hr, a prva na redu je utakmica Hrvatske i Nizozemske u srijedu u 20:45.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mirela Rupić i kći Lana Lourdes, 2008. godina Mirela Rupić i kći Lana Lourdes, 2008. godina Mirela Rupić i kći Lana Lourdes Mirela Rupić i kći Lana Lourdes +15 Mirela Rupić Nekad i sad Rodila je kćer našem oženjenom glumcu, koju on ispočetka nije htio priznati, no priča je ipak dobila sretan kraj!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner i Marko Duvnjak - 1 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 2 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 3 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 4 +18 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 5 Celebrity Ana Rucner s dečkom objavila velike novosti, odlučila je okrenuti novu stranicu nakon 12 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene