Ne pojavljuju se baš

Rade Šerbedžija i njegova Lenka snimljeni nakon dugo vremena, nježni dodiri pokazuju da njihova ljubav s godinama nimalo ne blijedi

Rade Šerbeždija i Lenka Udovički Rade Šerbeždija i Lenka Udovički Lucija Ocko/Cropix 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 1 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 3 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 2 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 3 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 4 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 5 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 7 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 8 Lenka Udovički - 1 Lenka Udovički - 2 +16 Lenka Udovički - 3 Galerija

Rade Šerbeždija i Lenka Udovički snimljeni su u Zagrebu, gdje su predstavili 23. sezonu kazališta Ulysses na Brijunima.

Naš legendarni glumac Rade Šerbedžija i njegova supruga Lenka Udovički pojavili su se zajedno u javnosti nakon dugo vremena, a pritom su pokazali kako njihova ljubav s godinama nimalo ne blijedi.

Rade i Lenka stigli su u Zagreb kako bi predstavili 23. sezonu kazališta Ulysses u prostoru kazališta Kerempuh, kamo su stigli dobro raspoloženi, a razmjenjivali su i nježne dodire pred okupljenima.

Supružnici već godinama okupljaju zaljubljenike u svijet kazališta na bajkovitim Brijunima, a jedno drugome su velika podrška u svemu što rade.

"Brijunska publika je zahtjevna. Jedan dio smo mi tijekom svih ovih godina odgojili na određeni način. Tu su dolazile zaista velike zvijezde i imena iz čitave regije, ali i svijeta. Ovdje je Ralph Fines igrao Rikarda III. i tako dalje. Predstave koje gostuju su visoke kvalitete i to uspostavi neki prag očekivanja. A ovamo se treba i doputovati da bi se nešto vidjelo, to je zaista jedna odluka i želja njihova, koja postavlja dosta visoka očekivanja", rekla nam je Lenka jednom prilikom.

Kada ne radi, Lenka se najradije opušta uz glazbu, kojom se, među ostalim, bavi i njezin Rade. Međutim, njegove koncerte i nastupe trudi se ipak izbjegavati.

"Da, to je istina. Bude mi velika trema, stres i nervoza. Nije da ne volim njegovu glazbu, ali on uvijek između pjesama nešto priča i uvijek me strah da će nešto bubnuti i to je razlog zbog kojeg ne dolazim na koncerte", otkrila nam je sa smiješkom.

Lenka i Rade u braku su 31 godinu, a on je sam jednom prilikom za IN magazin otkrio koja je tajna njihove dugovječne ljubavi.

"I još ćemo 30. S njom nikad nije dosadno. Lenka na moje koncerte ne dolazi jer ima tremu zbog mene. Nema tremu kad glumim, ali kad pjevam, ima tremu", izjavio je i sam Rade tom prilikom, no njihova međusobna podrška priča jednu lijepu priču, koja je na kraju i ovog ljeta bilo vidljiva na Brijunima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 +25 Sonja Kovač - 2 Celebrity Neobični dekolte Sonje Kovač teško je riječima opisati, no ovakav pogled na njezine grudi ne želite propustiti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Apple Martin Gwyneth Paltrow, 2002. godina Gwyneth i Apple Paltrow (Foto: Instagram) Apple Martin - 1 +25 Apple Martin - 2 Celebrity Lijepa kći slavne glumice pozirala u maminoj legendarnoj prozirnoj haljini i sve vratila 20 godina unatrag!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene