Umrla premlada

Život je izgubila u strašnoj i neočekivanoj tragediji, a ispovijest njezina malenog sina dodatno slama srca

Naya Rivera (Foto: Getty) Naya Rivera (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Naya Rivera (Foto: Getty) Naya Rivera (Foto: Getty) +0 Naya Rivera i Ryan Dorsey (Foto: Getty) Galerija

Naya Rivera nestala je na jezeru Piru 8. srpnja 2020. godine, a njezino beživotno tijelo pronađeno je šest dana kasnije.

Tragična smrt američke glumice i zvijezde serije "Glee" Naye Rivere šokirala je njezine obožavatelje, obitelj i prijatelje, koji se i danas teško mire s njezinim gubitkom.

Pogledaj i ovo showbuzz Potraga trajala 5 dana Njezina tragična smrt potresla je čitav svijet, imala je samo 33 godine i bila je majka malenog dječaka

33-godišnja Naya život je izgubila prilikom pada s čamca, a u nesreći je uspjela spasiti tada 4-godišnjeg sina Joseyja, s kojim je krenula na plovidbu jezerom Piru.

"Prikupila je dovoljno energije da vrati sina na čamac, ali nedovoljno da spasi samu sebe", izjavio je šerif okruga Ventura Bill Ayub u kojem se tragični slučaj dogodio.

Maleni je spasiocima koji su ga pronašli rekao da je njegova mama otišla plivati, ali da se nije vratila i da je vidio kako nestaje pod vodom, a nakon toga je zaspao. Da je Naya Rivera nestala, otkriveno je nakon što nije vratila iznajmljeni čamac i nakon što je na njemu pronađen jedan prsluk za spašavanje, dok je drugi nosio dječak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera)

Nakon šestodnevne potrage njezino je beživotno tijelo pronađeno na sjeveroistočnom dijelu jezera, a obitelj nadu da će je pronaći živu nije gubila sve do kraja.

"Obitelj je svakodnevno bila na jezeru, nadala se i komunicirala s našim istražiteljima", izjavio je šerif.

Naya se proslavila kao Santana Lopez u hit-seriji "Glee", koja se prikazivala od 2009. do 2015. godine. Dio gledatelja zaključio je kako ekipu serije prati neka vrsta prokletstva jer osim Naye među živima više nisu ni njezini kolege Cory Monteith i Mark Salling.

Osim u "Glee" Naya, za koju su svi imali samo riječi hvale, pojavila se u sitcomu "Kraljevska obitelj", u kojem je počela glumiti sa samo 4 godine i dobila nominaciju za najbolju mladu glumicu, u komediji "Gospodar prerušavanja" i seriji "Step Up".

Naya je sina Joseyja dobila s bivšim suprugom, glumcem Ryanom Dorseyjem, a nakon glumičine smrti svijet su obišle vijesti kako se njezina sestra Nickayla uselila k Ryanu. On je komentirao kako ga je to molio njegov sin te je rekao da se neće obazirati na zlobne komentare. Glumac je zahvalio Nickayli što je život i manekensku karijeru stopirala kako bi mu pomogla s odgojem sina nakon tragične Nayine smrti.

Prije vjenčanja s glumcem Naya je bila u vezi s Big Seanom nekoliko mjeseci do travnja 2014., kada je ispričala da je za njihov prekid saznala kada i ostatak svijeta. On je sve objavio na internetu, a s njom navodno prije toga ni o čemu nije razgovarao. Nakon Dorseyja bila je u vezi s umirovljenim nogometašem Jermaineom Jonesom, i to od siječnja 2020. godine pa sve do svoje smrti.

  1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) +10 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Celebrity Talijanka izvanserijske ljepote dugo je krila svoje kćeri, sad su napokon uhvaćene skupa, a pogled s jedne teško je odvojiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene