"Jako slatko"

Pogledajte video zbog kojeg je princ William hit na društvenim mrežama: "Tko je znao da se tako smije, ovo mi je novi omiljeni zvuk!"

Princ William Princ William TikTok/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Princ William i Kate Middleton Kate Middleton, Charles III., princ William Princ William i princ Harry - 2 Princ George, princ William i Kate Middleton - 2 +19 Princ George, princ William i Kate Middleton - 1 Galerija

Snimka smijeha princa Williama postala je pravi hit na društvenim mrežama nakon što se proširio video u kojem razgovara s jednom učenicom.

Obožavatelji britanske kraljevske obitelji detaljno analiziraju svaki potez njezinih članova, pogotovo tijekom javnih pojavljivanja, a sada je na red došao princ William, točnije njegov smijeh.

Pogledaj i ovo Kate Middleton morala je požuriti ili... Kate Middleton bila je prisiljena otkriti da ima rak? Procurile su informacije o prijetnjama s kojima se suočila

Naime, na TikToku je osvanuo video u kojem William razgovora s jednom učenicom u školi koju je posjetio, a nikome nije promaknuo njegov simpatični smijeh, kojeg imamo priliku čuti u rijetkim trenucima.

@loulabelle1000 “Hee! Hee! Hee!” #fyp #foryou #princewilliam #princewilliamedit #princewilliamdukeofcambridge #britishhumour #katemiddleton #thequeen #princessdiana #williamandkate #williamandharry ♬ original sound - The Royal Watcher

"Tko je znao da se princ William ovako smije", "Ovo mi je novi omiljeni zvuk", "Podsjeća me na kraljicu Elizabetu, tako se ona smijala, "Jako slatko", samo su neki od komentara koji su se zaredali ispod videa.

Princ se nedavno našao u središtu pažnje i to nakon posjeta Olimpijskom parku u Londonu kamo je stigao u pratnji supruge, princeze Kate Middleton, a nju su kamere snimile kako se smješka i zaljubljeno gleda svog Williama pa je taj spontani i jednostavan trenutak oduševio je korisnike društvenih mreža.

"Golupčići", "Kako volim vidjeti njihove zaljubljene geste", "Ma predivni su", zaključili su neki od njih.

Kate i William su u nekoliko navrata već pokazali da su vrlo opuštene i jednostavne osobe i to na svojim službenim putovanjima i događanjima na kojima se uvijek rado druže s okupljenim građanima koji ih dočekaju, što im je donijelo titule omiljenih članova kraljevske obitelji. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Stojanka Novaković Stoja - 1 Stojanka Novaković Stoja - 2 Stojanka Novaković Stoja - 3 Stojanka Novaković Stoja - 4 +11 Stojanka Novaković Stoja - 5 Zanimljivosti Poznata folkerica šokirala izgledom, jedva su je prepoznali i najveći obožavatelji: "Ovo je jezivo!"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht +22 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Celebrity Muž Blanke Vlašić oglasio se nakon šuškanja o preljubu pa otkrio kako stvari među njima stvarno stoje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene