Hrvatska do Bruneja

Ljepotica hrvatskih korijena postaje brunejska princeza! Evo tko je djevojka koja je osvojila najpoželjnijeg azijskog neženju

Princ Abdul Mateen i princeza Azemah od Bruneja Princ Abdul Mateen i princeza Azemah od Bruneja Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Abdul Mateen i princeza Azemah od Bruneja Princ Abdul Mateen i princeza Azemah od Bruneja Princ Abdul Mateen Princ Abdul Mateen Princ Abdul Mateen Princ Abdul Mateen Princ Abdul Mateen Princ Abdul Mateen Princ Abdul Mateen Princ Abdul Mateen +0 Princ Abdul Mateen Galerija

Brunejski princ Abdul Mateen uskoro će stati pred oltar s ljepoticom hrvatskih korijena Anishom Rosnah.

Princ Abdul Mateen već godinama slovi kao jedan od najpoželjnijih azijskih neženja, no sada se sprema stati pred oltar i to s ljepoticom hrvatskih korijena.

Prinčevo srca osvojila je tajnovita Anisha Rosnah binti Adam, s kojom se u studenom prošle godine i zaručio.

Sada su zajedno čestitali Novu godinu fotografijom na Instagramu, na kojoj oboje poziraju u elegantnim izdanjima, a posebno se ističe njezin blještavi zaručnički prsten.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateen (@tmski)

Mateen i Anisha vjenčat će se ovog siječnja, a raskošna ceremonija trajat će čak devet dana. Svadbeno slavlje, koje počinje 7. siječnja, uključivat će kraljevsku ceremoniju puderiranja, islamsku ceremoniju u džamiji Omar Ali Saifuddien i kraljevsku paradu oko glavnog grada zemlje, Bandar Seri Begawana.

O lijepoj Anishi ne zna se mnogo, a otkako se zaručila za princa, ugasila je i svoje profile na društvenim mrežama. Ono što je poznato je da potječe iz ugledne brunejske obitelji čiji korijeni sežu iz Hrvatske. Njezin djed Pehin Datuk Haji Isa suosnivač je uspješne zrakoplovne kompanije i bio je dugogodišnji savjetnik brunejskog sultana.

Anisha je vlasnica modnog brenda Silk Collective, koji je osnovala nakon studija na prestižnom Sveučilištu u Bathu u Velikoj Britaniji, a ima i svoju turističku agenciju.

S princom ju je navodno spojila ljubav prema sportu, a on je i dugogodišnji prijatelj njezina brata Daniala Deena Isa-Kalebica.

Inače, zgodni princ također je studirao u Velikoj Britaniji i diplomirao je međunarodnu politiku na King's Collegeu u Londonu. Trenutno je pilot helikoptera u Kraljevskom zrakoplovstvu Bruneja i ima čin bojnika. Usto je i profesionalni igrač pola te je predstavljao svoju zemlju na Igrama jugoistočne Azije 2017. i 2019. godine, a bavi se i skijanjem, padobranstvom, ronjenjem na dah te golfom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateen (@tmski)

Poznat je i kao veliki ljubitelj životinja, a popularan je i na Instagramu gdje ga prati preko 2,4 milijuna ljudi, i gdje se često voli pohvaliti svojim isklesanim tijelom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateen (@tmski)

 Najmlađi je od troje djece, a ima sestru Azemah i brata Al-Muhtadeeja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Zanimljivosti Knoll sama objavila fotografije u badiću zbog kojeg se prošlo ljeto našla na meti korisnika društvenih mreža, a sve zbog jednog razloga!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Dundović - 1 Laura Dundović - 2 Laura Dundović - 4 Laura Dundović - 5 +21 Laura Dundović - 6 Celebrity Lijepa Australka hrvatskih korijena pokazala čari u sićušnom badiću, često ističe koliko je ponosna na svoje korijene!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene