suradnja s pulskim filmskim festivalom

Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Pulski filmski festival - 1 Pulski filmski festival - 1 Foto: PR

Ostvarena je suradnja s Pulskim filmskim festivalom, a u Puli će United Media i Nova TV biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy.

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Europi koja posluje u osam zemalja, najavila je medijsko pokroviteljstvo najstarijeg filmskog festivala u Hrvatskoj - Pulskog filmskog festivala.

Novi je to doprinos kompanije, koja je prije tri godine dobila čast organizirati polufinalno ocjenjivanje jedne kategorije Međunarodne nagrade Emmy, u podizanju kvalitete produkcije i filmske industrije.

''Kao regionalni produkcijski lider United Media podržava sedmu umjetnost, te je suradnja sa '71. Pulskim filmskim festivalom' prirodan strateški korak. Osim toga, u Puli ćemo ove godine zajedno s Novom TV biti domaćini žiriranja za Međunarodnu nagradu Emmy na što smo također ponosni. Posvećeni smo produkciji visokokvalitetnog, originalnog i privlačnog sadržaja, te nas izrazito veseli što kroz ove suradnje možemo doprinijeti razvoju kreativne industrije'', rekla je Aleksandra Subotić, izvršna direktorica United Medije.

Pulski filmski festival Pulski filmski festival Foto: PR

United Media produkcijski je lider koji godišnje proizvede više od 40 000 sati originalnog sadržaja, okuplja vrhunske profesionalce iz svijeta produkcije, što televizijske, što serijske i filmske, tako da je povezivanje s jakim filmskim festivalima te ostalim manifestacijama iz područja stvaralaštva, produkcije i kulture općenito, važna odrednica poslovanja kompanije.

Tanja Miličić, ravnateljica Pulskog filmskog festivala izjavila je:

"Polaskani smo što je United Media u Pulskom filmskom festivalu prepoznala vrijednog partnera i što ćemo zajedno stvarati uvjete za još bolju vidljivost hrvatske filmske industrije te pružiti hrvatskim i regionalnim filmašima dodatnu priliku da u sklopu PulaPRO programa obogate svoje znanje i predstave pomno smišljene ideje."

U sklopu suradnje Pulskog filmskog festivala i United Medije, najavljuje se i organizacija prestižne radionice razvoja scenarija za koju će uskoro biti objavljen i natječaj.
Pula će ove godine biti žarišna točka i spoj brojnih snažnih i jedinstvenih kreativnih energija iz različitih dijelova svijeta, ondje ćemo svjedočiti kvalitetnim produkcijama i projektima koji obogaćuju živote, zbližavaju i inspiriraju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William - 4 Princ William Princ William - 7 Princ William +25 Princ William - 3 Celebrity Urnebesna reakcija princa Williama na spominjanje supruge Kate obišla internet: ''Ovo je njezin teritorij!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian - 6 Khloe Kardashian - 5 Khloe Kardashian - 4 Khloe Kardashian - 3 +25 Khloe Kardashian - 2 Celebrity Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene