uspjeli u svom naumu!

Legendarni bračni par Barišić stigao u Liverpool podržati Let 3 nakon mukotrpnog puta: "Stopirali smo, zakasnili..."

Mijat i Marica Barišić - 4 Mijat i Marica Barišić - 4 Sanjin Strukic 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mijat i Marica Barišić - 1 Mijat i Marica Barišić - 2 Mijat i Marica Barišić - 3 Mijat i Marica Barišić - 4 Marica i Mijat Barišić - 5 Marica i Mijat Barišić - 1 Marica i Mijat Barišić - 2 Marica i Mijat Barišić - 3 +0 Marica i Mijat Barišić - 4 Galerija

Mijat i Marica Barišić zajedno imaju nešto manje od 150 godina, a pravi su avanturisti što dokazuje i njihov hrabri odlazak s Vira u Liverpool.

Virski Barišići nisu se nimalo dvoumili oko svog plana da podrže članove grupe Let 3 u Liverpoolu na Eurosongu pa su se tako zaputili s Vira i stigli do konačnog odredišta.

Pogledaj i ovo Verka Serduchka nezaboravna ličnost Pogledajte kako izgleda čovjek iza eurovizijske legende Verke Serduchke, u svakodnevnom izdanju teško biste ga prepoznali!

Za Index.hr otkrili su i kakav im je put bio te na koje su sve prepreke naišli.

"Stopirali smo od Vira do Zagreba. Jedan stariji gospodin vozio nas je po Zagrebu pa je malo zalutao. Zakasnili smo na let pa smo se vratili u Vir i stopirali do Zadra. Onda smo iz Zadra išli na avion za London i onda smo iz Londona došli do Liverpoola", rekla je Marica.

Njihov plan je biti na Eurosongu i navijati za dečke iz Leta 3, no u problemu su jer nemaju ulaznice. 

"Netko će nam srediti ulaznice, uvjerena sam. Jako ćemo navijati Mama ŠČ!. Znam sve stihove".

Cijeli razgovor možete pogledati OVDJE.

Iako nemaju smještaj - razmišljaju pozitivno oko svega i ne brinu se. Uvjereni su kako će osigurati apsolutno sve što im je potrebno. 

I Marica je bila u pravu, nakon što se proširila u javnosti vijest da su bez ulaznica - uspjeli su ih nabaviti te će sada bračni par definitivno moći podržati dečke iz Leta 3.

Podsjetimo, za put su se već ranije pripremili.

Naime, dobili su bili velike i dizajnirane ruksake s prepoznatljivim oznakama I love Vir i Mama ŠČ, isto takve majice, a ruksak su napunili uspomenama iz mladosti: fotografijama sa stopiranja i Jaggerovim potpisom.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 proba Liverpool Let 3 proba Liverpool Let 3 proba Liverpool Let 3 - 3 +32 Let 3 - 4 Zanimljivosti Pogledajte kako je izgledala proba Leta 3 dan uoči nastupa na Eurosongu, došlo je i do nezgode!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sablasni lik na krunidbi kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa III. Krunidba kralja Charlesa III. - 1 +27 Krunidba kralja Charlesa III. - 2 Zanimljivosti Zna se tko je jezivi lik primijećen na kraljevskoj krunidbi, a koji je utjerao strah u kosti onima koji su ga uočili!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene