''vrijeme je stalo!''

Neočekivani poljubac kolega sve je o čemu se priča poslije dodjele nagrada koju je iščekivao cijeli svijet, pogledajte ovaj trenutak!

Matty Matheson i Ebon Moss-Bachrach - 9 Matty Matheson i Ebon Moss-Bachrach - 9 Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Matty Matheson i Ebon Moss-Bachrach - 9 Matty Matheson i Ebon Moss-Bachrach - 6 Matty Matheson i Ebon Moss-Bachrach - 1 Matty Matheson i Ebon Moss-Bachrach - 3 Matty Matheson i Ebon Moss-Bachrach - 8 Matty Matheson i Ebon Moss-Bachrach - 7 Matty Matheson i Ebon Moss-Bachrach - 5 Matty Matheson i Ebon Moss-Bachrach - 4 Ekipa serije Bear Ekipa serije Bear +0 Matty Matheson i Ebon Moss-Bachrach - 2 Galerija

Humoristična serija ''Medvjed'' na dodjeli Emmyja osvojila je čak šest nagrada, ali trenutak koji je ostao zapamćen jest neočekivani poljubac dvojice kolega sa seta.

Humoristična serija ''Medvjed'' (The Bear) na sinoćnjim Emmyjima osvojila je čak šest nagrada i tako, uz dramsku seriju ''Nasljeđe'', postala apsolutni pobjednik večeri.

Autor serije Christopher Storer nje mogao prisustvovati dodjeli nagrada zbog zaraze koronavirusom pa je umjesto njega govor održao chef Matty Matheson, koji u seriji glumi električara.

"Što ima kod vas? Samo želim zahvaliti restoranima u cjelini, i cijelom ugostiteljstvu", počeo je govor, no već u sljedećem trenutku zbilo se nešto potpuno neočekivano. Njegov kolega iz serije Ebon Moss-Bachrach prišao mu je i strastveno ga poljubio. Poljubac je trajao prilično dugo, a potez glumca iznenadio je sve prisutne, uključujući i Mathesona.

"Volim te, Ebone", rekao je Matheson pa nastavio s govorom, a kasnije je novinarima rekao kako mu je poljubac u magli.

"Imao sam zatvorene oči. Mislim da je i Matty imao zatvorene oči. Vrijeme je stalo. Ne znam koliko je godina prošlo", našalio se.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Podsjetimo, na sinoćnjoj dodjeli nagrada Emmy "Medvjed" je, osim što je odnio nagradu za najbolju humorističnu seriju, dobio i tri glumačke nagrade: Jeremy Allen White dobio je Emmyja za najboljeg glavnog glumca, a Ayo Edebiri i Ebon Moss-Bachrach za najbolju sporednu glumicu i najboljeg sporednog glumca.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dolly Parton i Carl Thomas Dean Dolly Parton - 2 Dolly Parton - 1 Dolly Parton +16 Dolly Parton - 2 Celebrity Skoro 60 godina supruga uspješno skriva od javnosti: ''Muškarci su moja slabost, ali Carl zna da samo flertujem s drugima i da ću se vratiti kući''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Stipe Mandalinić i supruga Matea - 11 Stipe Mandalinić i supruga Matea - 3 Stipe Mandalinić i supruga Matea - 1 Stipe Mandalinić +21 Stipe Mandalinić i supruga Matea - 4 Celebrity Naš rukometaš i lijepa supruga ovih dana imaju razloga za slavlje, on je emotivnom fotkom sve raznježio: ''Jubavi mala...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene