Tajanstveni par

Holivudski miljenik zbog lijepe Srpkinje slavi dva Božića, a zbog nje je zaratio i s vlastitom obitelji!

Christian Bale i Sandra Blažić Christian Bale i Sandra Blažić Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Christian Bale, Sibi Blazic (Foto: Getty Images) Christian Bale, Sibi Blazic (Foto: Getty Images) Christian Bale i Sibi Blazic (Foto: AFP) Christian Bale i Sibi Blazic (Foto: AFP) Christian Bale i Sibi Blazic (Foto: AFP) Christian Bale i Sibi Blazic (Foto: AFP) Christian Bale za ''American Hustle'' - 2 Christian Bale za ''The Machinist'' Christian Bale za ''American Hustle'' - 1 Christian Bale i Sandra Blažić - 7 +7 Christian Bale i Sandra Blažić - 3 Galerija

Ljubavna priča Christiana Balea i Sandre Blažić počela je tijekom 90-ih, a on zbog nje slavi dva Božića.

Američki glumac Christian Bale slovi kao jedan od majstora transformacije za svoje filmske uloge, zbog kojih se uvijek nađe u centru pozornosti, no ono o čemu se puno manje govori jest njegov privatni život.

49-godišnji Christian detalje obiteljskog života čuva podalje od znatiželjne javnosti, no on je više od dvadeset godina u sretnom braku s Amerikankom srpskog podrijetla Sandrom Sibi Blažić, zbog koje slavi i dva Božića, što je otkrio u jednom od svojih intervjua.

"Slavimo dva Božića, u prosincu i u siječnju jer ga pravoslavni kršćani obilježavaju po drugom kalendaru", otkrio je Christian.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Christian Bale (@hardcorechristianbalefan)

Christian rijetko kada govori o Sandri, no priznao je koliko ga je oduševila čim ju je upoznao i promijenila neka njegova stajališta.

"U mojoj obitelji svi su bili razvedeni, pa nisam imao baš zdrave ideje o braku. Onda sam upoznao Sibi i odjednom mi se to učinilo kao fantastična ideja", priznao je.

Sandrina se obitelj krajem 60-ih godina preselila u Ameriku iz tadašnje Jugoslavije, gdje se kasnije rodila ona, i to kao Srboslava Blažić, a kasnije je promijenila ime.

Christian i Sandra upoznali su se krajem 90-ih godina i zaljubili se na prvi pogled, a vjenčali su se 2000. godine u Las Vegasu. On je zbog ljubavi čak zaratio s obitelji, točnije s majkom i sestrom. Njima se Sandra nije svidjela i ružno su govorile o njoj, što on nikako nije odobravao.

"Sve u životu dugujem njoj, ona je iznimna i snažna žena", izjavio je Christian jednom prilikom. Zajedno sa Sandrom ima kćer Emmeline i sina Josepha, koji su na njegovo inzistiranje naučili govoriti i srpski jezik.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak +19 Ivica i Marijana Tucak Celebrity Ivica Tucak i supruga Marijana prije 19 godina proživjeli su strašnu tragediju, o tome je progovorio samo jednom

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 1 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 3 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 2 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 4 +25 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 5 Celebrity Šuput pokazala kako se njezin Bloom provodi u luksuznom restoranu: "Nekad sam ja konobarima bila zabavna, a sad..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene