Treba odmor

Slavna influencerica otkrila kako je zabrinuta za svoje zdravstveno stanje: "Moje tijelo se osjeća kao da ga je udario kamion"

Lauren Goodger (Foto: Profimedia) Lauren Goodger (Foto: Profimedia) profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Rose Goodger Lauren Rose Goodger - 1 Lauren Rose Goodger - 2 Lauren Rose Goodger - 3 Lauren Rose Goodger - 4 Lauren Rose Goodger - 5 Lauren Rose Goodger - 6 Lauren Rose Goodger - 7 Lauren Rose Goodger - 10 Lauren Rose Goodger - 11 +7 Lauren Rose Goodger - 12 Galerija

Lauren Goodger prestrašila se za svoje zdravstveno stanje pa je posjetila liječnika, a zatim je otkrila da joj je dijagnosticirana upala grla.

Britanska influencerica Lauren Goodger javila se svojim pratiteljima putem Instagram storija, nakon što je dan prije objavila uplakani stori na kojem objašnjava kako se osjeća jako loše

Pogledaj i ovo showbuzz Stala u njezinu obranu 'Tužno je što misli da treba nešto dokazati ovim fotografijama!'

Uputila se liječniku, pa podijelila novu objavu putem koje je otkrila što se točno dogodilo:

"Dakle, imam upalu grla pa moram ležati u krevetu. Također, moram piti antibiotik".

"Moje tijelo se osjeća kao da ga je nekoliko puta pregazio kamion", dodala je.

Laurini prijatelji i fanovi bojali su se da ima streptokok jer broj slučajeva s tom bolesti u Americi trenutno raste. 

"Laura se osjećala toliko grozno da je u suzama otišla liječniku. Svi smo se preplašili da ima streptokok A - to je zadnje što joj treba za Božić", rekao je izvor blizak influencerici za The Sun.

Međutim, nakon što je primila liječničku pomoć, liječnici su Lauren dijagnosticirali upalu grla.

Prisjetimo se, Lauren se proslavila u britanskom showu "Samo u Essexu" u kojem se pojavljivala od 2010. do 2012., a sada oduševljava svojim oblinama.

Postala je jedna od najpoznatijih starleta Velike Britanije, a pronašla je i način kako pridobiti što veći broj pratitelja na Instagramu, a to je naravno objavljivanje što više razgolićenih fotografija u provokativnim pozama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Potpuno gola Nives Celzijus novom fotkom nadmašila samu sebe: "Ajme, majko sveta!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić Marko Grubnić Maja Šuput i Marko Grubnić - 4 Maja Šuput i Marko Grubnić - 3 +25 Marko Grubnić - 4 Celebrity Marko Grubnić pokazao kako je ukrasio svoj dom za blagdane, luksuz je upravo poprimio novo značenje!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene