Wow!

Velebno zdanje koje je poslužilo kao inspiracija kultnom filmu prodaje se za 45 milijuna dolara, svaki je kutak stvarno veličanstven!

Film Veliki Gatsby - 4 Film Veliki Gatsby - 4 Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Film Veliki Gatsby - 3 Film Veliki Gatsby - 2 Film Veliki Gatsby - 1 +0 Film Veliki Gatsby - 4 Galerija

Kuća na Long Islandu koja je poslužila kao inspiracija za onu u filmu "Veliki Gatsby" prodaje se za 45 milijuna dolara.

Veličanstvena kuća na američkom Long Islandu površine 60 tisuća četvornih metara, nazvana The Fountains, pojavila se na tržištu po cijeni od 45 milijuna, a upravo je to zdanje poslužilo kao inspiracija za kultni film "Veliki Gatsby".

Pogledaj i ovo Richard Carter (Foto: IMDB) Uzrok smrti nepoznat Nezaboravni glumac iz "Pobješnjelog Maxa" i "Velikog Gatsbya" preminuo u 66. godini

Kuća je sagrađena davne 1928. godine, ima nevjerojatne 32 kupaonice, 18 spavaćih soba, od kojih je svaki centimetar jednako veličanstven. Područje u kojem se kuća nalazi poslužilo je kao nadahnuće za film F. Scotta Fitzgeralda "Veliki Gatsby" i to je jedno od najveličanstvenijih imanja zlatnog doba na obali", stoji u oglasu.

Fotografije velebnog zdanja pogledajte OVDJE.

Imanje od osam hektara udaljeno je 24 milje od Manhattana, ali nudi panoramski pogled na New York. U vlasništvu je Helene Abiri s Long Islanda, koja ga je 2013. godine kupila od Tamira Sapira, imigranta iz Gruzije, koji se nekoć obogatio otvaranjem lanca trgovina elektronike.

Kuća na Long Islandu ima vrt s fontanom, ogromnu terasu, kuglanu, unutarnje i vanjske bazene s vodenim toboganom, teniski teren, spa, unutarnji sportski teren, salon, vinske podrume, saune, hidraulične dizalice za automobile, stakleni lift, plesne dvorane i dvije pomoćne zgrade.

Svaka je soba veličanstvena i odobrena od Jaya Gatsbyja, s vitrajima na stropovima i mramornim zidovima u talijanskom stilu, obiljem prirodnog svjetla i zadivljujućim lusterima.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 +28 Severina - 2 Celebrity Seve pokazala brutalne trbušne mišiće u badiću, zatečeni fanovi sve su rekli komentarima: ''Ova majka izgleda kao da ima 25 godina!''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 2 Petar Grašo +28 Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Celebrity Otkazan koncert Petra Graše u Srbiji, poznato i zašto obožavatelji neće moći uživati u spektaklu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene