Obožavala ih je

Kraljica Elizabeta iza sebe je ostavila puno kućnih ljubimaca, evo kakva je njihova sudbina i kome će pripasti

Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 3 Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 3 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 1 Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 2 Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 4 Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 5 Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 6 Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 7 Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 8 Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 9 Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 13 Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 12 +23 Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 11 Galerija

Kraljica Elizabeta je nakon svoje smrti ostavila dva psa korgija, a sada je poznato i kome će ovi umiljati psi pripasti.

Kraljica Elizabeta cijelog je života voljela životinje, a naročito pse. Još kao djevojčica dobila je prvog psa korgija, a poseban korgi bila je kujica Susan koju je pokojna kraljica dobila za 18. rođendan. Pas je Elizabeti toliko prirastao srcu da ga je kraljica čak i pokopala te mu napravila spomenik.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Tijekom svog života, kraljica je imala više od 30 ljubimaca, a posljednja dva dobila je za utjehu nakon smrti supruga Phillipa prošle godine.

Muick i Sandy ostali su bez vlasnice prije nekoliko dana, a dva pasa nakon kraljičine smrti pripali su njenom trećem sinu princu Andrewu.

Među bliskim redovima je poznato da Andrew i njegova supruga Sarah Ferguson već nekoliko mjeseci šeću pse.

U početku su bila dva psa, Mucik i Fergus. Međutim, Fergus je uginuo nakon samo pet mjeseci pa je na njegovo mjesto stigao Sandy. Muick je ime dobio po jezeru Muick na imanju Balmoral gdje je kraljica nedavno i preminula, a drugi Fergus ime je dobio po kraljičinom stricu koji je poginuo u Prvom svjetskom ratu. Sandyja je kraljica dobila od svog sina Andrewa i unuka i njegovih kćeri princeza Beatrice i Eugenie.

Osim ova dva psa, kraljica ima još nekoliko njih. Njen pas Candy još ne zna hoće li ostati u Windsoru te se pridružiti Sandyju i Muicku ili će pripasti nekome od osoblja.

Ista je situacija i s kujicama Lissy i Elizabeth koja je i dobila ime po kraljici, a o njihovoj sudbini odlučit će novi kralj Charles III.

Zanimljivo je kako je Elizabeta II. izuzetno cijenila ove pse, a ponekad im je i sama pripremala jelo. 1991. godine kraljica je, navodno, čak išla i na šivanje kad ju je jedan od korgija ugrizao za ruku, a njezin pokojni suprug princ Phillip baš i nije bio oduševljen ljubimcima te je, navodno, mrzio njihov lavež.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Meghan Markle - 5 +26 Meghan Markle - 9 Celebrity Zbog ovog poteza prema Meghan Harryja nazivaju pravim gospodinom: "Recite što hoćete o njima, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene