Blista!

Nakon borbe s viškom kilograma pokazala je senzacionalnu transformaciju i bombastično tijelo: ''Uspjela sam se poslikati''

Jessica Simpson Jessica Simpson Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Simpson Jessica Simpson Jessica Simpson Jessica Simpson (Foto: Instagram) Jessica Simpson - 2 Jessica Simpson - 3 Jessica Simpson - 4 Jessica Simpson - 5 Jessica Simpson (Foto: Instagram) Jessica Simpson (Foto: Instagram) +4 Jessica Simpson (Foto: Instagram) Galerija

Jessica Simpson uživa na romatičnom odmoru u Meksiku sa svojim suprugom Ericom Johnsonom, a od tamo dijeli atraktivne fotke u badićima.

Pjevačica i glumica Jessica Simpson (41) pohvalila se zavodoljivim fotografijama iz Meksika koje je fotografirao upravo njezin suprug Eric Johnson.

Pogledaj i ovo Jessica Simpson - 1 Prepoznajete li je? Zbog izobličenog lica ni fanovi je više ne prepoznaju, a neki se i boje za njezino zdravlje: "Više ne izgledaš kao ti, malo tužno"

Na svom Instagram profilu podijelila je fotku u jednodijelnom crnom badiću s opasnim prorezima u kojem je istaknula svoje bombastično tijelo i pokazala preplanulu ten.

Kosu je ostavila raspuštenom, a na očima je imala crne sunčane naočale. Na nogama su joj se vidno isticale crne platforme koje su njezine noge učinile znatno dužima i vitkijima.

"Sunce je zašlo za najromantičniji, seksi i zasluženi meksički bijeg s mojim vječnim ljubavnikom Ericom Johansonom. Nedostajat će mi ovo, ali donijet ću kući puno dodatne strasti za sve i svakoga što je sigurno", napisala je u opisu dok se opraštala od Cabo San Lucasa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Paris Hilton odmah joj je stavila emotikon smajlića sa zaljubljenim očima i goruće vatrice.

"Prezgodna", "Goriš", "Savršena", "Sex bomba", "Prekrasna", "Blistaš", pisali su joj njezini fanovi. 

Jessica je podijelila i fotografiju iz sobe na kojoj pozira u dvodijelnom smeđem badiću s posebnim detaljima na rubovima te je na to kombinirala bijeli šešir, sunčane naočale i smeđe platforme.  

Ispod posta napisala je:

"Sama bez troje djece koja me uvijek požuruju, uspjela sam uloviti vremena i slikati se u badiću. Male stvari čine me vrlo sretnom".

Pjevačica je inače rodila troje djece u osam godina i s mršavljenjem joj je pomogla njezina osobna trenerica Harley Pasternak. Od 2014. u braku s umirovljenim igračem američkog nogometa Ericom Jonsonom. Prije braka s Ericom, Jesica je bila udana za pjevača Nicka Lacheya.

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Kojić i Milan Popović Severina Milan Popović Igor Kojić i Severina +3 Milan Popović - 2 Celebrity Severinini bivši pozirali zagrljeni i nasmijani, zaključili su i da su sada poput obitelji: "Neke veze su jednostavno neraskidive!"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Elle Macpherson - 11 Elle Macpherson - 7 Elle Macpherson - 10 Elle Macpherson - 13 +18 Elle Macpherson - 9 Celebrity Poslije ove fotografije jasno je zašto je zovu ''The Body'', tajnu svog dobrog izgleda u 59. godini otkrila je nedavno!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene