komentari su urnebesni

Fotografije Ivanke Trump šire se društvenim mrežama zbog baš bizarnog razloga: "Duži je od njezina pamćenja!"

Ivanka Trump Ivanka Trump Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ivanka Trump Ivanka Trump Ivanka Trump Ivanka Trump Ivanka Trump - 1 Ivanka Trump - 3 Ivanka Trump - 1 Ivanka Trump - 3 Ivanka Trump (Foto: Instagram) Ivanka Trump (Foto: Instagram) +6 Ivanka Trump (Foto: Instagram) Galerija

Nove fotografije Ivanke Trump postale su viralne zbog jednog dijela njezina tijela koji je mnogima zapeo za oko.

Kći bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, Ivanka Trump, ove srijede svjedočila je na suđenju svojem ocu, a njezine fotografije sa suda proširile su se društvenim mrežama zbog jednog poprilično bizarnog razloga.

Naime, mnogi su sada primijetili da Ivanka ima neobično dugačak vrat, što je potaknulo i brojne šale na njezin račun.

"Čini li se samo meni ili Ivanka Trump ima ekstra dugačak vrat? Nije fotošopirano ni uređivano", objavio je jedan korisnik društvene mreže X, nekadašnjeg Twittera.

"Sad sam vidio koliki je vrat Ivanke Trump i više to ne mogu ne vidjeti", "Duži je od njezina pamćenja", "Izgleda kao žirafa", još su neki od komentara.

Očekivano, bilo je i onih koji su se poigrali u fotošopu i dodatno izdužili njezin vrat, a usporedili su je i s Pinokijem.

"Kad Ivanka laže, umjesto nosa, raste joj vrat", jedan je od smješnijih komentara.

Inače, kao i njezina braća Donald Trump Jr. i Eric Trump, koji su svjedočili prošli tjedan, Ivanka Trump nastojala se distancirati od dvojbenih metoda procjene vrijednosti imovine koje je sudac već ocijenio prijevarom. Njezino svjedočenje trajalo je gotovo četiri sata, a strani mediji navode kako se sve što je rekla može sažeti u tri riječi, koje glase: "Ne sjećam se."

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Olga Pakalović - 1 Olga Pakalović - 2 Olga Pakalović - 3 Olga Pakalović +15 Olga Pakalović Celebrity Slavlje na setu Kumova, pogledajte simpatični video sa snimanja hit-serije: ''Naša slavljenica Lila''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tina i Nikša Nikša Jurinović Nikša Jurinović Nikša Jurinović +6 Tina i Nikša Nekad i sad Sjećate se Tine i Nikše? Nestali su na vrhuncu slave, a sada je osvanula snimka koja će obradovati obožavatelje nekoć popularnog dua!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene