na velikom su oprezu

Otkazana MTV-jeva dodjela nagrada Europe Music Awards zbog situacije u Izraelu i Gazi

Taylor Swift - 3 Taylor Swift - 3 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift - 3 Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 1 Taylor Swift (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift - 1 +16 Taylor Swift (Foto: Getty Images) Galerija

Dodjela nagrada MTV-a Europe Music Awards koja se trebala održati sljedeći mjesec u Parizu otkazana je, rekli su u četvrtak organizatori, navodeći kao razlog nestalnost svjetskih događaja u vrijeme sukoba u Izraelu i Gazi.

Svečana dodjela nagrada, na kojoj su među nominiranima bili Taylor Swift, Olivia Rodrigo, Bad Bunny i Foo Fighters, trebala se održati 5. studenoga.

"S obzirom na nestabilnost svjetskih događaja, odlučili smo da nećemo nastaviti s dodjelom MTV EMA 2023. iz velikog opreza prema tisućama zaposlenika, članova ekipa, umjetnika, obožavatelja i partnera koji putuju iz svih krajeva svijeta kako bi sudjelovali u predstavi", rekao je u izjavi glasnogovornik.

"Godišnja dodjela nagrada MTV-a je globalno slavlje glazbe'', kazao je, dodajući da se ovo ne čini kao trenutak za globalno slavlje dok se nastavlja rat u Izraelu i Gazi.

"S tisućama već izgubljenih života, trenutak je žalosti. Veselimo se što ćemo ponovno ugostiti dodjelu MTV EMA u studenom 2024."

Izrael je odgovorio na najsmrtonosniji napad u svojoj 75-godišnjoj povijesti izveden 7. listopada obećanjem da će uništiti Hamas, stavljanjem cijelog Pojasa Gaze od 2,3 milijuna ljudi pod potpunu opsadu i bombardiranjem enklave.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Klisab revija Jelena Rozga - 1 Klisab revija Jelena Rozga - 7 Jelena Rozga i Tonči Huljić - 1 Jelena Rozga i Tonči Huljić - 2 +27 Jelena Rozga i Lorena Bućan - 3 Zanimljivosti Rozga sasvim iskreno: ''Prilaze mi i žene, bilo je i bračnih ponuda, ali to su komične situacije''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Ivica i Janica Kostelić +22 Ivica i Janica Kostelić Zanimljivosti Janica Kostelić prvi put snimljena u šetnji s drugim djetetom, koje je na svijet stiglo prije manje od mjesec dana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene