Hvali se i na Instagramu!

Kći svjetske reality zvijezde i bivšeg nogometaša slavi djevojačku u Dubrovniku, dame u bijelim badićima okupirale plažu!

Darby Ward u Dubrovniku Darby Ward u Dubrovniku Grgo Jelavic/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Darby Ward u Dubrovniku - 7 Darby Ward u Dubrovniku - 6 Darby Ward u Dubrovniku - 5 Darby Ward u Dubrovniku - 4 Darby Ward u Dubrovniku - 3 Darby Ward u Dubrovniku - 1 Darby Ward u Dubrovniku - 2 Darby Ward Darby Ward Darby Ward u Dubrovniku - 8 +11 Darby Ward Galerija

Darby Ward slavi djevojačku večer u Dubrovniku, a s njom je stigla i slavna majka Dawn Ward i sestra Taylor Ward koja čeka dijete s Riyadom Mahrezom.

Najstarija kći zvijezde serije Real Housewives of Cheshire Dawn Ward i bivšeg nogometaša Ashleya Warda, Darby Ward uživa u Dubrovniku koji je odabrala kao destinaciju za proslavu svoje djevojačke večeri, a na jednoj od plaža zamijetili su je i fotografi.

Darby je u Lijepu Našu stigla u društvu prijateljica, majke i sestre Taylor, a slavi posljednje djevojačke dane prije udaje za poduzetnika Michaela Corrados Jacksona, a neke je fotografije objavila i na svom profilu na Instagramu gdje ima 312 tisuća pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARBY WARD (@darbyward)

Dame su snimljene na plaži i u jednom baru, a sve su uskladile kupaće kostime i šešire, u kojima su pozirale i sunčale se pod dubrovačkim sunce.

Darbyna sestra Taylor inače čeka dijete s nogometašem Manchester Cityja Riyadom Mahrezom koji je bio u vezi s pjevacicom i manekenkom Ritom Johal, a koja se radi njega preobratila na islam i prestala piti alkohol, no ubrzo nakon toga on ju je ostavio radi nje.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 7 Danijela Martinović - 8 Danijela Martinović +0 Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Celebrity Danijela se oglasila nakon vijesti o imenu koje su Grašo i Hana odabrali za kćer, i njoj je dobro poznato!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 4 Iva Grgurić - 1 Iva Grgurić - 5 Iva Grgurić - 5 +6 Iva Grgurić - 6 Celebrity Hrvatica koja je pobijedila u srpskom realityju pohvalila se novim grudima, no prizor je neke zgrozio: "A joj…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene