U braku su od 1995.

Splitskog gradonačelnika i njegovu suprugu nekad su drugačije povezivali, a nakon 29 godina braka još uživaju romantičnim šetnjama

Ivica i Marijana Puljak - 4 Ivica i Marijana Puljak - 4 Josip Moler/Cropix 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica i Marijana Puljak - 3 Ivica i Marijana Puljak - 2 Ivica i Marijana Puljak - 1 Ivica i Marijana Puljak - 4 Marijana i Ivica Puljak s djecom Marijana, Ivica i Iva Puljak Marijana i Iva Puljak Ivica i Iva Puljak Marijana i Ivica Puljak s djecom Marijana i Ivica Puljak s djecom +11 Marijana i Ivica Puljak s djecom Galerija

Na zagrebačkoj špici ovog smo vikenda mogli vidjeti brojna poznata lica, a među njima našli su se i bračni par Puljak.

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak sa suprugom i saborskom zastupnicom Marijanom Puljak viđen je na zagrebačkoj špici u društvu novinarke Lane Pavić.

Marijana je ulicama grada šetala u trapericama i jarko ružičastom saoku ispod kojeg je nosila bijelu majicu. Preko ruke prebacila je crni kaput, a preko ramena crnu torbicu. 

Pogledaji ovo Marijana i Ivica Puljak s djecom Celebrity Splitski gradonačelnik i supruga obilježili važan dan svoje najmlađe kćeri: "Odradili smo tri maturalne večeri! Nema više"

Gradonačelnik Splita također se odlučio za ležerniju kombinaciju pa je tako nosio traperice uz koje je iskombinirao crni sako i bijelu košulju.

Bračni par Puljak zajedno ima dvije kćeri - Ivu i Emu te sina Tomu. 

Marijana i Ivica u braku su od 1995. godine, a upoznali su se dok su studirali na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje.

Pogledaji ovo Ivica i Marijana Puljak Celebrity Ivica i Marijana Puljak obilježili veliki dan u životu svoje najmlađe kćeri: "Djevojčica je postala prava mlada žena!"

"Počeli smo hodati na trećoj godini faksa, čini mi se. Valjda sličimo, pa su nas mijenjali za brata i sestru", ispričala je jednom prilikom Marijana u Dnevniku Nove TV.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Izabela Vrtar - 3 Izabela Vrtar - 2 Izabela Vrtar - 1 Izabela Vrtar - 2 +10 Izabela Vrtar - 1 Zanimljivosti Kći našeg nikad prežaljenog glazbenika snimljena u rijetkom izlasku, pogledajte što je napravila kada je zamijetila fotografe!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 8 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 7 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 6 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 +26 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Celebrity Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene