pazi se već neko vrijeme

Jedan je od najboljih ženskih vokala narodne glazbe, a sad se požalila da joj je zdravlje bilo narušeno: ''Moja krvna slika napokon je idealna''

Ana Bekuta - 12 Ana Bekuta - 12 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Bekuta Ana Bekuta - 3 Ana Bekuta - 2 Ana Bekuta - 3 Ana Bekuta - 4 Ana Bekuta - 15 Ana Bekuta - 2 Ana Bekuta - 10 Ana Bekuta - 11 Ana Bekuta - 13 +9 Ana Bekuta - 6 Galerija

Ana Bekuta požalila se na zdravstvene probleme s kojima se suočila.

Srpska pjevačica Ana Bekuta dugo je skrivala svoje zdravstvene probleme i nikome nije htjela otkriti s čime se to ona bori. Samo su njezin sin Igor, unuka Sonja i još neki članovi iz obitelji dobili upute o tome što napraviti ako joj se stanje pogorša.

Ana se nakon toga povremeno obraćala svojim pratiteljima na društvenim mrežama i govorila im kako želi svoj život promijeniti iz korijena. Objasnila im je kako je počela sa zdravijom prehranom i dijetom.

No nitko i dalje nije znao od čega to pjevačica boluje. Sada je odlučila progovoriti javno o tome te je na svom Instagram storiju objavila nalaz. 

"Nakon tri tjedna šta sam pazila na prehranu, moja krvna slika napokon je idealna", poručila je Bekuta.

Nije skrivala ni to da je krenula redovito na treninge kako bi dodatno poboljšala svoje zdravlje. 

Anu na Instagramu prati više od 161 tisuće fanova, koji su dosad bili u velikoj brizi i pratili što se događa s njezinim zdravljem.

Podsjetimo, pjevačica je 2021. godine zauvijek ostala bez svoga voljenog partnera Milutina Mrkonjića. Nakon nekog vremena skupila je snagu i poradila na svom izgledu, zbog čega joj mnogi danas čestitaju i upućuju mnoštvo komplimenata.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 3 Franka Batelić +25 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Veliko slavlje u kući Franke Batelić i Vedrana Ćorluke: "Hvala ti živote na najljepšem, najkrhkijem mogućem daru"

1/51 >> Pogledaji ovu galeriju Pokopan je Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry +46 Pokopan je Matthew Perry Celebrity Pokopan je Matthew Perry, shrvana ekipa Prijatelja držala se zajedno, tješili su se čvrstim zagrljajima

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene