Sumnja se na vješanje...

'Prokletstvo Kennedyjevih' uzelo još jednu žrtvu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mary Kennedy, druga žena Roberta F. Kennedyja mlađeg, pronađena je mrtva u svojoj kući u Bedfordu u New Yorku, a mjesni mediji javljaju da je počinila samoubojstvo vješanjem.

Obitelj je potvrdila smrt 52-godišnjakinje.

Robert Kennedy mlađi (58) sin je Bobbyja Kennedyja, ubijenog u Los Angelesu 1968. i nećak bivšeg predsjednika Johna F. Kennedyja, ubijenog 1963. u Dallasu.

Pogledaj i ovo Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) tužna vijest Nakon duge i teške bolesti preminula domaća glumica Mirjana Majurec, na sceni je bila gotovo 40 godina

>> Nastavlja li se prokletstvo Kennedyjevih: Umrla Kara Kennedy, dvije godine nakon oca Edwarda

Mary i Robert Kennedy jr. su nakon 16 godina braka 2010. počeli brakorazvodnu parnicu, ali do trenutka njezine smrti nije bila završena. Par ima četvero djece.

Mary Kennedy, arhitektica, ima povijest zlouporabe droge i alkohola i dvaput je bila uhićena zbog vožnje u pijanom stanju. Poznato je kako su brojni članovi ove ugledne američke obitelji izgubili život pod čudnim okolnostima, što je česta tema medijskih natpisa. S obzirom na broj članova slavne obitelji Kennedy koji su umrli, brojni se pitaju - postoji li neko prokletstvo među njima?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene