U nedjelju od 20:00

Mia dobila pojačanje: Dušan će biti i trener farmera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U nedjelju 6. rujna na Novoj TV počinje nova sezona hit reality showa Farma.

Život na Farmi, novi početak za 14 natjecatelja samo što nije započeo, a među prvima će nove farmere upoznati voditelji ove sezone Mia Kovačić i Dušan Bućan koji će ih dočekati ove nedjelje na osamljenom seoskom imanju.

Pogledaj i ovo showbuzz Farma Anamarija u suzama otišla u kućicu za sluge, Hrvoje negoduje

Poznati glumac i sam je veliki zaljubljenik u način života na selu i brinući se o životinjama, a najviše konjima, a sada će biti u ulozi voditelja Farme te će iz prve ruke imati priliku promatrati kako svoje farmerske dužnosti obavljaju natjecatelji popularnog showa. Dušan će biti i trener farmera. Naime, on će se svakoga petka pridružiti farmerima na njihovom idiličnom imanju gdje će pripremati dueliste za dvoboj.

Farma 2015: Farmer savjetuje farmera: ‘U ovom poslu nema ‘budem malo kasnije’

Dušan će morati od duelista izvući ono najbolje kako bi bili spremni za predstojeći duel, a na njima je koliko će uspjeti primijeniti naučeno i iskoristiti neke od taktika koje će ih Dušan podučiti. Novo voditeljsko lice na Farmi i sam ima svoje farmersko imanje. „Živim na jednom imanju, ranču, tako da mi je cijelo ovo okruženje nekako blisko i milo“ izjavio je Dušan te dodao kako je on ipak malo moderniziraniji. Za razliku od naših farmera koji će poslove morati obavljati ručnom pilom, Dušan koristi motorku.

Osim raznoraznih popravaka, gradnje i obrađivanja zemljišta, farmeri će se morati brinuti i o životinjama. „Životinje vraćaju svu ljubav puno više nego što ti njima daješ“, kazao je voditelj Farme, inače ponosni vlasnik dva konja, dva psa i jedne mačke.

U svakom slučaju, uloga drugog voditelja, odnosno trenera farmera, neće biti nimalo laka. Podučiti farmere izdržljivosti, snazi, mentalnoj sposobnosti, a prije svega ohrabriti ih prije dvoboja izazov je za Dušana koji će tri mjeseca biti neizbježan dio Farme.

Sve o skorom početku izazova za naše kandidate pročitajte na službenoj stranici Farme.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene