Kakav blam!

Internetom se opet širi video kada je princa Harryja javno ponizila bivša djevojka, ovo morate vidjeti!

Chelsy Davy i princ Harry - 1 Chelsy Davy i princ Harry - 1 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Chelsy Davy i princ Harry - 7 Chelsy Davy i princ Harry - 6 Chelsy Davy i princ Harry - 5 Chelsy Davy i princ Harry - 4 Chelsy Davy i princ Harry - 3 Chelsy Davy i princ Harry - 2 Chelsy Davy i princ Harry - 4 Chelsy Davy i princ Harry - 3 Chelsy Davy i princ Harry - 2 Chelsy Davy i princ Harry - 1 +13 Chelsy Davy (Foto: Getty) Galerija

Na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj Chelsy Davy ignorira tadašnjeg dečka princa Harryja što se kosi s njegovim optužbama protiv britanskih medija, pogledajte snimku.

Vojvoda od Sussexa je za prekid njegove veze sa Chelsy Davy krivio uplitanje novinara u njegov privatni život. Sada se pak na društvenim mrežama pojavila stara snimka para na kojoj se potvrđuje da je Chelsy nekada ignorirala Harryja i da nju treba krivi za raskid veze.

Pogledaj i ovo Princ Harry Sve je raskrstio s Britanijom Harryjevi osobni dokumenti procurili su u javnost i otkrili nemilu informaciju, je li posljednjim postupkom zauvijek uništio šansu za pomirenje?

Na Twitteru je sada objavljen i videozapis iz 1997. godine na kojem su Chelsy, Harry i William. U opisu videozapisa piše kako je Chelsy namjerno ignorira Harryja jer je on bio takav kakav je, naporan i neozbiljan.

Na snimci se vidi kako Chelsy ustaje i pleše dok gleda u Williama koji također pleše, a Harry je cijelo vrijeme gledao u nju i nešto ozbiljno govorio. Po ovome ispada da se Chelsy tada više sviđao stariji brat umjesto mlađeg.

Princ Harry tvrdio je da je Chelsy shvatila da život u britanskoj kraljevskoj obitelji nije za nju nakon uznemiravanja kojem je bila izložena. Tvrdnje su se pojavile u slučaju iznesenom na Visokom sudu, u tužbi protiv "Mirror Group Newspapers" koji je pokrenulo nekoliko poznatih ličnosti među kojima i Harry.

Chelsy Davy i princ Harry bili su u vezi između 2004. i 2011. godine. Harryjevi odvjetnici naveli su da je navodna nezakonita aktivnost novinara uzrokovala velike izazove u vezi i da je to navelo nju da prekine taj odnos.

U tužbi je navedeno da su novinari rezervirali hotel blizu obale Mozambika kako bi pratili Harryja i Chelsy koji su planirali da odmaraju daleko od očiju javnosti.

Odvjetnici su iznijeli i podatke da su prisluškivane govorne poruke koje Chelsy slala Harryju između 2007. i 2009. godine. Pravni tim princa Harryja naglasio je da su takve nezakonite aktivnosti izazvale zabrinutost njega i svih u njegovom okruženju kao i da su unosile mnogo anksioznosti u njegove veze.

"Svaki put kad je bio u vezi, ili čak kada bi se samo pričalo o nekoj njegovoj vezi, obitelj te druge osoba, a često i njeni prijatelji bili su uvučeni u kaos i na meti nezakonitih radnji MGN-a", dodali su odvjetnici koji kažu da je Harryjev telefon bio hakiran.

Tabloidi su nakon prekida izvještavali da Harry i dalje pati za Chelsy, a navodno su zadnji put vezu pokušali obnoviti 2015. godine. Na kraju je ipak došlo do konačno razlaza, a sve zato što Chelsy jednostavno ne želi provesti život pred očima javnosti.

Ipak, svoju prvu veliku ljubav Harry je prebolio te se 2018. oženio s Meghan Markle zbog koje je čak i napustio svoju obitelj te odselio u Ameriku.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ruslana - 5 Ruslana - 4 Ruslana - 5 Ruslana - 4 +9 Ruslana - 3 Nekad i sad Sjećate li se predivne Ruslane? Njezin nastup na Eurosongu upisao se u povijest, a evo kako izgleda danas!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 1 Marko Ciboci - 1 +25 Marko Ciboci - 2 Celebrity Ciboci razotkrio glumice iz "Plesa sa zvijezdama", evo kakve velike planove imaju nakon završetka showa: "Teško je prestati…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene