Ako vas euri žuljaju...

Uvijek ste se divili kućama iz poznatih filmova i serija, a jeste li znali da u njima možete i odsjesti?

Vila iz filma ''House of Gucci'' - 2 Vila iz filma ''House of Gucci'' - 2 Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vila iz filma ''House of Gucci'' - 1 Vila iz filma ''House of Gucci'' - 2 Kuća Tranquillum iz ''Nine Perfect Strangers'' - 1 Kuća Tranquillum iz ''Nine Perfect Strangers'' - 2 Hotel Juvet Landscape - 1 Hotel Juvet Landscape - 2 +0 Hotel Juvet Landscape - 3 Galerija

Sigurno ste se nekad pitali kako danas izgledaju kuće iz poznatih filmova i serija koje su vam zapele za oko, a što ako vam kažemo da ih možete i iznajmiti?

Ako planirate savršeni ljetni odmor sa svojim prijateljima i obitelji, a za oko su vam zapele vile iz filmova i serija za koje ne znate gdje su i kako danas izgledaju – imamo savršenu ideju za vas. Imate li putovnicu i višak novca u džepu, zašto ne biste odsjeli na ovim ultraluksuznim filmskim kulisama ''Nasljeđa'', ''Bijelog lotosa'' i ''Dinastije Gucci''?

Pogledaj i ovo showbuzz vatreno izdanje! Lady Gaga u seksi haljini pokazala ubojiti dekolte, ali tu je i opako visoki prorez u donjem dijelu koji je puno otkrio!

Od čarobne topline izmišljenog doma Harryja Pottera u Suffolku do veličanstvenog hotela Juvet Landscape, postoje neka zaista zadivljujuća mjesta koja možete unajmiti za noćenje.

Iako su mnoge kuće i vile napravljene samo za snimanje i zatvorene za javnost, u drugima pak možete odsjesti, ali cijene su – što nije neočekivano – vrlo visoke.

Tako možete odsjesti u izmišljenom domu lika Kristen Stewart u ''Sumraku'' na kišnom pacifičkom sjeverozapadu Amerike, i to za 330 dolara po noćenju. I to je jedan od jeftinijih prijedloga.

Kuća Tranquillum u Byron Bayu u Australiji, koja se pojavila u hit-seriji ''Devet potpunih neznanaca'' s Nicole Kidman, košta više od 1314 funti po osobi za boravak od najmanje tri noći.

Boravak u vili na jezeru Como iz ''Dinastije Gucci'' za jednu noć na Airbnbu također košta gotovo 1000 funti.

Još jedna poznata filmska lokacija koju možete unajmiti za noćenje rodno je mjesto Harryja Pottera.

Poznata kao ''Potter Cottage'' u seriji filmova, stvarna kuća nalazi se u Lavenhamu u Suffolk, koji je oko sat vremena vožnje udaljen od Cambridgea.

Kuća je poznata kao mjesto u kojem je Voldemort brutalno ubio oba Potterove roditelje dok je bio beba. Nekretninu možete unajmiti za 180 funti po noćenju na Airbnbu, s uključenim doručkom.

Hotel Juvet Landscape pojavljuje se u filmu ''Ex Machina'' Alexa Garlanda, koji istražuje nejasne granice između čovječanstva i strojeva.

Smješten uz planine i rijeke, hotel se također sastoji od brojnih tradicionalnih seoskih kuća. Udaljen 90 minuta vožnje od najbližeg norveškog grada, pruža savršen bijeg na daljinu.

Cijena noćenja u njemu iznosi oko 300 funti.

A sada i jedna vila za ljubitelje Marvela - može se odsjesti u kabini Tonyja Starka iz filma ''Osvetnici: Završnica''.

Koliba ugodnog izgleda nalazi se na farmi Bouckaert u Fairburnu u Georgiji, oko 20 minuta od međunarodne zračne luke Hartsfield-Jackson Atlanta. Ima dva bračna kreveta i dva odvojena kreveta, što znači da može primiti šest osoba.

Međutim, nisu dopušteni pušenje, zabave i drugi događaji ili kućni ljubimci. Na popisu stoji da je to odlično mjesto za planinarenje i gledanje kultnog filmskog seta. Također možete ići u ribolov ili gledati konjičku predstavu. Opuštajuće okruženje dostupno je za 645 funti po noći.

Dom Al Pacinova lika u fantastičnom filmu ''Dinastija Gucci'', Villa Balbiano na jezeru Como, izgrađen je u kasnom 16. stoljeću.

Sa šest spavaćih soba i šest kupaonica, to je jedna od najvećih privatnih rezidencija na jezeru Como i u potpunosti iskorištava sav taj prostor.
Ima mramorne kupaonice s pozlaćenim zlatnim ogledalima i impresivnim umjetničkim djelima i jedinstvenim ukrasima. Ali nije samo unutrašnjost zapanjujuća, rezidencija vam daje ekskluzivan pristup jednom od najvećih jezera u Italiji. Boravak je prošle godine bio otvoren za jednog gosta, a cijena je bila viša od 1000 funti po noćenju. Sada ta prekrasna toskanska vila košta 55 tisuća funti za najam.

Ako pak želite posjetiti kuću iz ''Bijelog lotosa'' ili interesantnu kuću Shoshanne iz serije ''Djevojke'', na ovom linku možete vidjeti kako se kreću njihove cijene te koje su još vile dostupne za najam.

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards Denise Richards - 2 Denise Richards - 1 Denise Richards - 2 +38 Denise Richards - 1 Nekad i sad Jednim pokretom pokazala je stvarno baš sve, haljina se pomaknula i svima je bilo jasno da nema donje rublje

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 6 +26 Ivana Knoll - 7 Celebrity Ivana Knoll bujni dekolte istaknula je u novom sićušnom bikiniju pa nabacila pozu: ''Svaki dan si sve ljepša!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene