Već je prihvaćena!

Naš legendarni košarkaš Toni Kukoč pohvalio se predivnom novošću: ''Dobro nam došla u obitelj''

Toni Kukoč - 3 Toni Kukoč - 3 Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Tonija Kukoča sa zaručnicom Toni Kukoč - 4 Toni Kukoč - 2 Toni Kukoč - 1 Toni Kukoč - 7 Toni Kukoč - 6 Toni Kukoč - 5 Toni Kukoč - 4 Toni Kukoč - 3 Toni Kukoč - 2 +1 Toni Kukoč - 1 Galerija

Jedan od najveći košarkaša Toni Kukoč otkrio je sretne vijesti, zaručio mu se sin, a novoj snahi zaželio je toplu dobrodošlicu.

Jedan od najvećih i najpoznatijih košarkaša s naših prostora Toni Kukoč otkrio je sretne vijesti sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Pogledaj i ovo Toni Kukoč s majkom Radojkom i suprugom Renatom osmijeh nije skidao Pogledajte koga je Toni Kukoč poveo u poseban izlazak, okružio se najvažnijim ženama u svojem životu!

Njegov sin Marin zaprosio je svoju djevojku, a veliko ''da'' Toni je podijelio na društvenim mrežama te novoj snahi zaželio toplu dobrodošlicu.

"Pitao ju je i rekla je da. Dobrodošla u obitelj", stajalo je u opisu fotografije na kojoj sin pozira s novopečenom zaručnicom.

Njegovi pratitelji preplavili su komentare čestitkama, a mladi par sve je proslavio uz bocu šampanjca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Kukoč (@toni_kukoc7)

Marin je prvo dijete Tonija i Renate Kukoč. Još u djetinjstvu odlučio je krenuti očevim stopama, ali je nakon niza ozljeda morao odustati od velikog sna. Završio je studij na jednom od najprestižnijih američkih sveučilišta, University of Pennsylvania, a danas živi i radi u Chicagu.

Kukočeva kći Stela ranije se bavila odbojkom, a danas je trenerica odbojke. Završila je studij na Miami Universityju, a trenutno je na magisteriju na Roosevelt Universityju. Iako su djeca poznatog oca, njih dvoje se rijetko pojavljuju u medijima i nemaju otvorene profile na društvenim mrežama.

Košarkaš je svoju suprugu upoznao dok je još bio u srednjoj školi, a on se 1993. godine odselio u Highland Parku pored Chicaga kako bi igrao za legendarne Bullse.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 2 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 1 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 3 +13 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 5 Celebrity Prvi javni poljubac Keanua Reevesa i njegove partnerice, koja mu je zarobila srce poslije brojnih tragedija

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Nicholson - 5 Jack Nicholson - 4 Jack Nicholson - 3 Jack Nicholson - 2 +9 Jack Nicholson Celebrity Pogledajte kako Jack Nicholson izgleda nakon što se gotovo dvije godine nije pojavio u javnosti, odbija napustiti svoj dom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene