U 46. godini

Preminuo je sin poznatog folk-pjevača Sinana Sakića, vijest su objavili iz zatvora

Rašid Sakić Rašid Sakić Facebook 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rašid Sakić - 1 Rašid Sakić - 2 Sinan Sakić Sinan Sakić +0 Rašid Sakić Galerija

Preminuo je sin srpskog pjevača Sinana Sakića Rašid Sakić, njegova iznenadna smrt u 46. godini sve je neugodno iznenadila.

Srpski mediji pišu kako je preminuo sin poznatog srpskog pjevača Sinana Sakića, Rašid Sakić.

Rašid je preminuo iznenada u 46. godini, a uzrok njegove smrti još nije poznat.

Vijest o iznenadnoj smrti pojavila se na društvenoj mreži Facebook na stranici Loznica Grad. Sinanova supruga i Rašidova majka, Velida Sakić, šokirana je tužnim vijestima.

''Danas je u zatvoru umro Rašid Sakić zvani Ćelo. Prema informacijama iz zavodske Uprave, Sakić se jutros nije probudio iz sna'', pisalo je pored njegove fotografije.

Rašidu je ovo bio jedan od nekoliko boravaka u zatvoru, ovoga puta zbog razbojništva, a nakon što je 2003. osuđen zbog pokušaja ubojstva. Sada je trebao odslužiti tri godine.

Njegova majka, Velida Milikić, u razgovoru za Kurir otkrila je kako sumnja da joj je sin otrovan.

''Mlađi sin mi je javio prije deset minuta da je Rašid preminuo. Njemu je to neko javio, znate kako to već ide. Ili je otrovan ili se nešto dogodilo, ne znam. Sumnjam, a ne znam što da vam kažem'', ponavljala je Velida.

''Osjećala sam da će se nešto dogoditi. Oduvijek je imao neke probleme, oduvijek sam razmišljala hoće li ga neko ubiti. Eto, on je bio za sve dobar samo za sebe nije'' rekla je.

Njegov otac Sinan preminuo je 2018. godine nakon borbe s teškom bolešću kada je bio je na pripremama za transplantaciju jetre, a sina je za vrijeme života u zatvoru posjetio samo jednom.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Zadruga Zadruga Zadruga Zadruga 2023. +8 Zadruga 2022 Zanimljivosti Ukida se kontroverzni srpski reality show? "Propadaju vam svi honorari, idete s nulom van!"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 3 +12 Kanye West i Bianca Censori - 4 Celebrity Bizarna obuća kontroverznog repera skrenula je pažnju i s bujnih oblina koje je njegova nova supruga servirala javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene