Vrlo nezgodno

Slavna glumica podijelila prvu fotografiju sa seta u Hrvatskoj, pažnju privukao crtež iza njenih leđa

Kate Beckinsale Kate Beckinsale Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale Kate Beckinsale Kate Beckinsale - 2 Kate Beckinsale - 1 Kate Beckinsale - 3 Kate Beckinsale - 2 Kate Beckinsale - 1 Michael Sheen, Kate Beckinsale (Foto: Getty) Kate Beckinsale (Foto: Instagram) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) +8 Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Galerija

Kate Beckinsale objavila je prvu fotografiju sa snimanja filma u Hrvatskoj, a svu pozornost ukrao je grafit iza nje.

Kate Beckinsale pohvalila se prvom fotografijom sa snimanja filma ''Canaray Black'' u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Snimanje akcijskog trilera u Zagrebu "Canary Black" Ekipa holivudskog filma koji se snima u Zagrebu za Dnevnik Nove TV: "Navikao sam snimati u Londonu, Americi, diljem svijeta, ali ovdje..."

Kate je na fotografiji pozirala u crnom outfitu dok joj je frizerka popravljala frizuru, međutim, svu pažnju na fotografiji ukrao je grafit iza nje. Na zidu Kate, nacrtano je muško spolovilo, a Kate se, unatoč neprikladnom ukrasu, našalila pa se na njega osvrnula i u opisu fotografije.

''Iza tebe je'' napisala je i dodala emotikon patlidžana koji u žargonu mladih danas označava upravo muško spolovilo.

''Pazi se!'', ''Lol, čini se da tvoja ekipa nije pazila gdje će ti staviti stolac'', ''Ma nije valjda'', šalili su se njeni pratitelji u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

Inače, Kate je poznata kao velika ljubiteljica životinja, a nedavno je podijelila mišljenja obožavatelja i dežurnih kritičare kada se sprijateljila s lisicom u dvorištu svojih roditelja u Londonu. U srpnju je Kate podijelila obožavatelje i kritičare kada se sprijateljila s divljom bebom liscem koja se pojavila u domu njezine majke u Londonu. Nazvala ga je Peepo i odlučila brinuti o njemu, pa tako često dijeli njegove fotografije.

Canary Black, akcijski film s holivudskom glumicom Kate Beckinsale u glavnoj ulozi, jedan je od najvećih filmskih projekata koji se snima u Hrvatskoj, a zasigurno najveći koji se ikada snimao u Zagrebu.

U stvaranju ovog akcijskog filma sudjeluju i istaknuti hrvatski producenti Igor A. Nola i Vanja Sremac. Angažirano je 14 hrvatskih glumaca i glumica, a jednu od glavnih uloga igra hrvatska glumica Romina Tonković.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić - 5 Doris Pinčić - 4 Doris Pinčić - 3 +1 Doris Pinčić - 2 Celebrity Doris Pinčić prvi put u javnosti pokazala novog partnera, golupčići više ne skrivaju svoju sreću!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Severina u Koprivnici Severina u Koprivnici - 4 Severina u Koprivnici - 2 Severina u Koprivnici - 1 +34 Severina u Koprivnici - 4 Celebrity Severina u čast grada Koprivnice napravila feštu pa publici priredila zavodljiv spektakl na pozornici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene