Izgleda kao beskućnik

Što se događa s glumačkom zvijezdom? Drastična promjena sve više zabrinjava njegove obožavatelje

Jonah Hill - 1 Jonah Hill - 1 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jonah Hill - 2 Jonah Hill - 3 Jonah Hill - 4 Jonah Hill - 5 Jonah Hill - 2 Jonah Hill - 1 Olivia Millar i Jonah Hill - 2 Olivia Millar i Jonah Hill - 1 Jonah Hill - 3 Jonah Hill - 2 +10 Jonah Hill - 1 Galerija

Glumac Jonah Hill sve više zabrinjava fanove svojim novim mršavim izgledom, viđen je u potpuno zapuštenom stanju.

Glumac Jonah Hill doživio je veliku tjelesnu transformaciju nakon što je uspio skinuti višak kilograma, ali čini se da je glumac sa skidanjem otišao u nedogled jer njegove nove fotografije zabrinjavaju fanove.

Pogledaj i ovo Jonah Hill Dugo ga nije bilo Oduvijek je privlačio pozornost svojim izgledom, a nova drastična promjena zasjenila je i zapuštenu bradu zbog koje ga nije lako prepoznati

Jonah je uhvaćen u Malibuu gdje je išao na surfanje, a ispred plaže paparazzi su ga fotografirali u kratkim hlačama, sivoj majici i s potpuno zapuštenom bradom i kosom, a glumac, blago rečeno, izgleda poput beskućnika.

Međutim, glumcu je zasmetalo što brojni komentiraju njegov izgled.

''Znam da mi želite dobro, ali lijepo vas molim da ne komentirate moje tijelo. Bilo loše ili dobro, želim vam pristojno reći da to ne pomaže i ne osjećam se dobro'', napisao je na Instagramu u listopadu 2021.

A na njegovo mršavljenje utjecala je i tjeskoba. O svojim problemima s tjeskobom progovorio je u dokumentarcu o mentalnom zdravlju pod nazivom "Stutz", koji je snimio u tajnosti sa svojim terapeutom.

"Kroz ovo putovanje samootkrivanja unutar filma shvatio sam da sam proveo gotovo 20 godina doživljavajući napade tjeskobe, koji su pogoršani pojavljivanjima u medijima i na javnim događajima", izjavio je Jonah za Deadline uoči izlaska filma koji nije osobno promovirao u javnosti.

Inače, Jonah očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Olivijom Millar.

Iako par to nije obznanio, njegova supruga Olivia Millar viđena je u trgovini nedaleko od Jonahova doma. Prošetala je u hlačama na tregere i vesti te pokazala poveći trudnički trbuh. Odnedavno se počelo šuškati i da se par zaručio jer je Olivia viđena s dijamantnim prstenom na lijevoj ruci, a par je o svojoj vezi vrlo tajanstven.

Zajedno su prvi put viđeni prošlog kolovoza kako se strastveno ljubiena plaži u Malibuu. Glumac i komičar svoje je veze do sada uvijek skrivao, a 2020. je prekinuo zaruke s frizerkom i producenticom Giannom Santos.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 2 +26 Meghan Markle i princ Harry - 1 Celebrity Meghan se posebno sredila za prvi javni izlazak s Harryjem poslije krunidbe, a svi su primijetili i jedan posebni detalj na njoj

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 2 +28 Georgina Rodriguez - 1 Celebrity Novi, seksi hobi Ronaldove Georgine sigurno će opet izazvati bijes Arapa, sve će vam biti jasno kad vidite fotke!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene