Budan je, ali...

Slavnoga glumca doktori su morali oživljavati, stanje se još uvijek nije poboljšalo: ''Bilo je neizvjesno danima...''

Jamie Foxx Jamie Foxx Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Foxx Jamie Foxx Jamie Foxx Ivana Knoll i Jamie Foxx - 7 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 6 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 5 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 4 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 3 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 2 Ivana Knoll i Jamie Foxx +19 Jamie Foxx (Foto:Profimedia) Galerija

Bliski izvori otkrili su kakvo je stanje Jamieja Foxxa, koji se još uvijek nalazi u bolnici, a doktori su ga morali oživljavati.

Jamie Foxx bio je nekoliko sekundi udaljen od katastrofe nakon što je pretrpio zastrašujuću medicinsku krizu, saznaje Radar Online.

Pogledaj i ovo Jamie Foxx Svi se brinu Jamie Foxx još se uvijek nalazi u bolnici, doktori ne znaju što mu je: ''Rade testove, stanje je ozbiljno...''

Glumac je 11. travnja hitno prebačen u bolnicu u Atlanti nakon što mu je pozlilo tijekom snimanja problematičnog filma ''Back in Action'' s Cameron Diaz i Glenn Close.

"Jamie je pretrpio ozbiljnu medicinsku epizodu i trebala mu je hitna pomoć", rekao je izvor bliski.

''Doktori su ga morali oživljavati, danima je bilo neizvjesno. Sretan je što je živ'', govori izvor.

"Jamie pati od visokog krvnog tlaka, za koji liječnici kažu da može uzrokovati ugruške u mozgu, što dovodi do moždanog udara. Da nisu brzo djelovali, glumac bi bio mrtav…', rečeno je.

Diaz je otkrila da se glumac ponašao problematično tijekom snimanja.

''Nije bilo zabavno biti u njegovoj blizini, pogotovo za Cameron. Ali sada se čini da postoji dobar razlog za to'', otkrio je izvor, a kako tvrdi, glumac je trenutačno budan i reagira na podražaje.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 8 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 7 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 6 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 5 +3 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 4 inMagazin Slavonski mladenci o velikoj medijskoj pozornosti koju su doživjeli: ''Što se zapravo dogodilo, čime smo privukli toliku pozornost?''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Dogan i Filip Juričić Filip Juričić i Nika Dogan Filip Juričić i Nika Dogan Filip Juričić i Nika Dogan +16 Filip Juričić, Nika Dogan (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Celebrity Jedan od naših najpopularnijih glumaca u izlazak je poveo lijepu partnericu, s kojom ga nemamo priliku često vidjeti u javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene