Od 315 kuna

Peppersi na Hipodromu 29. kolovoza 2012.!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U prodaju će biti pušteno 25.000 ulaznica. Najjeftinije su 315 kuna za stajanje i to kupljene prije 1.1. Kasnije cijene rastu, a najskuplja je karta 500 kn za sjedenje.

Kolovoz 2012. godine još se čini miljama daleko, ali ako znamo da je srijeda 29. kolovoza iduće godine rezervirana za dugoočekivani nastup Red Hot Chilli Peppersa pred hrvatskom publikom, isplati se čekati.

Pogledaj i ovo Halestorm 22. studenog Dobitnici Grammyja Halestorm vraćaju se u Zagreb: Moćna live mašina s najboljim ženskim rock vokalom današnjice priprema spektakl

Nakon nedavne najave da RHCP u sklopu turneje u kojoj predstavljaju posljednji album "I'm With You" (napokon) neće zaobići Hrvatsku, određen je i datum nastupa, ali i cijene koje su, kao i njihova glazba, paprene.

Najjeftinija ulaznica kupljena do 31. prosinca iznosi 315 kuna za stajanje na zagrebačkom Hipodromu, dok je mjesto u hot pitu 405 kuna. Sjedenje ćete platit 495 kuna. Poslije Nove godine cijene dodatno rastu. Stajanje je 350 kuna, hot pit 450, a sjedenje 550 kuna.

U prodaju će biti pušteno 25.000 ulaznica, što bi moglo biti premalo ako se u obzir uzme da će Peppersi tijekom ljetnih open air nastupa najbliže biti u Pragu i Bukureštu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene