Povezuju obitelj

Sve je krenulo od sjajne ideje, a u 10 godina tu je 20 mladih entuzijasta koji šire priče koje osnažuju djecu!

Ana Gruica Ana Gruica PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Personalizirana slikovnica +0 Personalizirana slikovnica Galerija

Danas je dostupno toliko opcija, da izabrati poklon svojem djetetu, nije nimalo lak zadatak. No dar od srca ne mora koštati ništa – dapače, može biti potpuno beplatan.

Za to se pobrinula Tvornica snova, hrvatski brend personaliziranih knjiga, koja je ove godine olakšala zadatak svim roditeljima - ali ne samo njima. Kreativna ekipa je za svoj 10. rođendan odlučila pokloniti potpuno besplatnu personaliziranu božićnu pričo-bojanku koju svatko može preuzeti na njihovoj stranici. 

Sve je krenulo od jedne sjajne ideje, a u deset godina Tvornica snova skupila je 20 mladih entuzijasta koji šire priče koje osnažuju djecu i povezuju obitelj. Okosnica svake priče je ljubav, podrška i privrženost, temelji svake obitelji – podsjetnici koji su nam potrebni više nego ikada prije!

Možda su najpoznatiji po personaliziranim knjigama, inovativnim i unikatnim poklonima – idealnim spojem najmodernije tehnologije i stare dobre knjige. Tako je njihov bestseller ''Kako sam došao na svijet'' u 2020. godini dobilo svako peto novorođeno dijete, a mali hrvatski brend je u deset godina plasirao proizvod koji je traženiji čak i od najpopularnijeg brenda pelena!

''Nema boljeg poklona od dobre knjige koja ostaje zauvijek. Posebno ako je personalizirana i napravljena na ovakav način na koji Vi radite. Prekrasan uvez, boje, tekst, kvaliteta, jednostavna narudžba i brza dostava'', otkrila je mama Mirna koja je bila oduševljena slikovnicom!

''Prekrasna knjiga, jedva čekam Božić i vidjeti oduševljenje svog djeteta kada pročita svoje i bracino ime na koricama, a tek ostatak knjige, jedva čekam! To nam je prva naručena knjiga, ali nikako ne posljednja'',  svoje je iskustvo podijelila i mama Patricija.

Nove personalizirane božićne slikovnice

Njihove knjige su prodane u preko 70.000 primjeraka, a besplatni sadržaji poput personaliziranih bojanki i personaliziranog pisma Djeda Mraza primilo je preko 100.000 mališana u Hrvatskoj!

Ako želite mališane koje volite ovaj Božić razveseliti korisnim poklonom kojeg će čuvati cijeli život i oko kojeg će se okupljati cijela obitelj, personalizirana knjiga Tvornice snova mogla bi biti pun pogodak!
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene