Bit će zanimljivo

Pogledajte zbog čega su ove scene dirnule svijet te malo koga ostavile ravnodušnim i zašto svi očekuju pravi spektal

Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: AFP) +3 Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Galerija

Premijera filma "Spencer" zakazana je za 5. studenog ove godine, a sada je konačno objavljen i prvi trailer koji je malo koga ostavio ravnodušnim.

Objavljen je prvi dugoočekivani trailer filma "Spencer" u kojem su gledatelji po prvi puta mogli vidjeti, ali čuti glumicu Kristen Stewart u ulozi pokojne princeze Diane, a sudeći prema komentarima ostali su i više nego dirnuti.

Pogledaj i ovo showbuzz Prizor koji je iznenadio Portret princeze Diane koji javnost još nije vidjela ugledao svjetlo dana, mnogi se slažu da fotografija na prvu odaje jasnu stvar

Emotivni isječak koji traje nešto više od jedne minute najava je filma čija je radnja smještena u 1991. godinu, točnije u božićno vrijeme kada se brak princeze Diana i princa Charlesa uistinu počeo raspadati nakon glasina o nevjeri i razvodu.

Scene prikazuju i kako kraljevska obitelj pozira za svoj godišnji božićni portret, kako Dianu proganjaju paparazzi i kako trči imanjem Sandringham u žutoj haljini. Posebno je emotivan dio kada Diana plače, a pokraj nje je i princ Charles kojeg je utjelovio Jack Farthing.

Prema riječima kritičara i pisanju britanskih medija Kristen je savršeno odigrala lik pokojne princeze, a sličnost s njom je nevjerojatna.

Snimanje je završeno početkom ove godine, a dosad je bilo objavljeno tek nekoliko promotivnih fotografija. Scenarij je napisao Britanac Steven Knight, poznat kao jedan od tvoraca serije "Peaky Blinders", a prati trenutke u kojima je Diana shvatila da je odavno trebala skrenuti s puta koji ju vodio do trona.

Redatelj filma Pablo Larrain objasnio je prethodno kako se drama neće baviti Dianinom tragičnom smrću, već se usredočiti na njezin odnos s kraljevskom obitelji i na ljubav koju je gajila prema prinčevima Williamu i Harryju.

"Odlučili smo ući u priču o identitetu i o tome kako žena odlučuje da ne želi biti kraljica", izjavio je.

Kada je vijest o filmu prvi put objavljena društvene su mreže preplavili komentari o Kristeninoj ulozi, a Pablo je objasnio kako su izabrali američku glumicu jer je jedna od najvećih glumica današnjice.

"Kristen može biti puno toga, vrlo tajanstvena i vrlo krha, a u konačnici i vrlo snažna, što nama treba. Kombinacija tih elemenata me na potaknula da pomislim na nju", zaključio je.

  1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +7 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene